OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Perla Bucovinei

Voronet (Suceava)
Contacteaza

PASTE 2017 - BUCOVINA

PENSIUNEA PERLA BUCOVINEI VORONET 4****

SARBATOAREA PASTELUI IN BUCOVINA - 4 NOPTI (5 ZILE) 1.795 LEI / PERSOANA

Vineri 14 aprilie, Bine ati venit!Ne întâmpinăm oaspeţii cu binecunoscuta ospitalitate bucovineană, cu bauturi traditionale  si  placinte poale-n brau.Cina de post din Vinerea Mare.Seara, o cină dupa un drum lung, cu bucate de post, aşa cum este obiceiul în „Vinerea Mare’’ dar avem un meniu special si pentru cei care nu postesc!Antreu rece, salate, preparate de baza, desert.

Sambata 15 aprilie Mic dejun bio  – bufet  copios cu preparate traditionale din bucataria noastra.Atelier interactiv de încondeiere a ouălor de Paşte, în prezenta unui meşter popular. Va puteti proba idemanarea la închistritul pe coaja de ou sau doar puteţi admira măiestria artiştilor şi cumpăra un suvenir.Optional: vizita la Muzeul oualor incondeiate de la Moldovita, Manastirile Moldovita, Sucevita, Putna, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului,  relaxare la Complexul de Agrement Arinis,la piscina cu apa sarata in Gura Humorului  sau la Complexul SPA din Voronet ( piscina, jacuzi, masaj), plimbare cu telescaunul la Voronet etc.Cina –  bufet cu bucate traditionale - antreu rece, salate, preparate de baza, garnituri, desertPregatim cosul cu produse pentru sfintit.Seara, participare la Slujba de Inviere la Manastirea Voronet.Dupa Slujba de Inviere, gazdele va asteaptă cu o gustare  traditionala tip  bufet.

Duminica 16 aprilieMic dejun bio– bufet preparate traditionale sfintite din cosul de Paste.      

Pastrand traditia de a cinsti cum se cuvine acest moment va invitam, inainte de a incepe degustarea bucatelor,  sa ne spalam  pe fata cu apa in care punem un ou rosu, pentru a fi sanatosi si rosii ca oul si bani, cu convingerea ca nu vom avea paguba tot anul. Concurs de ciocnit oua rosii. Participare la Slujba de Paste la Manastirea  Voronet sau Manastirea Humorului.Pranz festiv din ziua de Paste- bucate gatite cu dragoste de bucatarii nostri asa cum numai la Perla Bucovinei gasesti.Cina - antreu rece, salate, preparate de baza – la alegere, garnituri, desert

 Luni  17 aprilieMic dejun – bufet copios cu preparate traditionale din bucataria noastra. Optional plimbare cu caleascaCina – Va invitam la serbare campeneasca cu  berbecut la protap si balmos la ceaun, gratare asortate, cartofi copti, muraturi si salate.Cant si voie buna cu taraf bucovinean!

Marti  18 aprilie -Mic dejun – bufet  Sa ne revedem sanatosi!

In  afara mancarurilor traditionale de Paste: oua rosii, cas, urda, bors si friptura de miel, drob, pasca cu branza, va asteptam cu delicioasele  mâncăruri tradiţionale din Bucovina: borşul cu hribi, sarmalele, tochitura bucovineana, hribi cu smantana, pastrav, racituri; papanaşi cu brânză si dulceata de afine, placinte, cozonac, coltunasi cu brânză, tocinei,  alături de care gazdele aşază băuturile de casă - afinata,  vişinata, ciresata, ţuica de prune.

Bauturile nealcoolice (apa minerala si plata, ceai si cafea) precum si bauturile alcoolice autohtone (tuica, palinca, vin la carafa, afinata,visinata )  sunt incluse in cadrul meselor festive si a celor specificate in program (mic dejun, pranz festiv din ziua de Paste si cina).

Va asteptam cu drag!

Facilitati:-  copiii cu varsata intre  0-4 ani gratuit fara pat suplimentar, in camera cu 2 adulti sau 500 ron cu pat suplimentar; copiii cu varsta intre 4-12 ani – se achita  500  lei  fara pat suplimentar sau 800 cu pat suplimentar in camera cu 2 adulti; copiii cu varsta intre 12 si 16 ani 1000 ron  cu pat suplimentar;