OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiune Maramures

Ocna Sugatag (Maramures)
Contacteaza

Sarbatorile Pascale la Pensiunea Maramures

    Pachet 4 nopti/5 zile /Pensiune Completa/Foc de tabară/Masă Festivă in ziua de Paste/Program artistic/bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse.

Pret: 900 lei Persoană/Cazare in cameră dublă.

        800 lei Persoană/Apartament(familie single).

 Copii cu varsta de pana la 6 ani-Gratuit

 Copii cu varste mai mari de 6 ani-au reducere de 50% din pretul unei persoane adulte(cameră tripla).

   

     Pachet 4 nopti/5zile/Demipensiune/Foc de tabară/Masă Festivă in ziua de Paste/Program artistic/bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse.

Pret: 800 lei Persoană/Cazare in cameră dublă.

        700 lei Persoană/Apartament(familie single).

14.04.2017-19.04.2017 (data poate sa fie modificată in functie de programul dumneavoastră).

    Vă pregătim un meniu bogat, mâncare traditională si nu numai , cunoasterea traditilor si impărtăsirea lor,mâncare bio provenită din ferma proprie, băuturi traditionale si nu numai, posibilitatea purtarii unui costum traditional maramuresan,posibilitatea participarii in stilul traditional la inviere etc.

Ziua 1

Primirea se face cu ciorbă de legume,sarmale,gogosi, toate de post.

Ziua 2

Mic dejun: cascaval pane,lapte,gem,miere,unt de casa,ceai.

Pranz: Supă de pui cu galuste

            Cartofi copti cu snitel traditional,muraturi

            Prajutura cu mar

Cina:Ciuperci cu mamaliga

         Clatite cu gem de casa

Ziua 3

Mic dejun: Mâncare sfintită care a fost pusă in cos si dusă la biserică in noaptea invierii.

Oua rosii,carne miel,drob de miel,hrean, pasca,branza,muraturi,sold de porc,carnati de casa.

Pranz: Aperitiv traditional de Paste

            Ciorbă de miel

            Friptură la cuptor cu orez si legume

            Cozonac cu nucă.

Cină: Tocanită din carne de porc cu mamaligă

          Desert

Ziua 4

Mic dejun: Placintă cu branză, unt,lapte,gem,miere,ceai.

Pranz: Ciorbă de perisoare/ Ciorbă taranească.

            Chiftele in sos marinat cu cartofi natur/ Sniter din piept de pui.

         Prajitură cu nucă.

Cină: Papricas de pui cu mamaligă/ Mamaligă in pături cu brânză de oaie si smântană.

Ziua 6

Mic dejun:Ochiuri ,unt,gem,lapte,ceai,miere

Acest meniu poate suporta modificări in functie de preferintele dumneavoastră.

 

Sugestii de program: Vizitarea bisericii din sat, Manastirea Barsana,Cimitirul vesel,Mocanita,Biserica Unessco Desesti plus multe alte zone frumoase.

Nu ezitati sa ne contactati.