OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Bogdaneasa

Gura Humorului (Suceava)

Gura Humorului (Suceava)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Salutari din Constanta
06/08/2016

Comentarii scrise de: David - Gabriel

Comentariu: Buna ziua! Am fost cazati în iulie anul acesta, super locatia si numai cuvinte de lauda pt gazde. Sunt foarte primitoare, ne-am simtit extraordinar o saptamana si cum spuneau alti turisti ca nu poti dormi din cauza trenului, din contra, nici nu îl auzi! Calea ferata este chiar departe. Despre meniu, foarte bun, orice ai alege. Multumim gazdelor pt tot si ne vom întoarce cu siguranta.

Minunat
08/08/2015

Comentarii scrise de: Laura

Comentariu: Locatie minunata, florile au fost absolut superbe, gazda foarte amabila si primitoare, mancarea de la restaurant a fost foarte buna si foarte multa, curatenie, liniste, peisaje mirifice. Noi cu siguranta vom reveni aici, daca mai ajungem in Bucovina.

Apreciere
10/08/2014

Comentarii scrise de: Iftene Petru

Comentariu: Am fost o singura data la aceasta pensiune . Totul a fosr ok: servire restaurant buna, pesonal dragut atent si foarte amabil. Recomandare pentru proprietari: in camerele de la parterul casutelor sa puneti paturi matrimoniale 1.80*2.20. In rest super fine. Speram sa revenim. Patroana pensiunii o doamna de nota 10.

e ok, ne-am simtit foarte bine
19/08/2013

Comentarii scrise de: Carmen Holbanel

Comentariu: Pensiunea are in componenta casute si o cladire cu etaj. La casute e ok, cunt 2 camere jos, cu pat amtrimonial si 1 camera la etaj, pentru 3 locuri. Plata se faca per persoana. In cladirea principala exista restaurant si o terasa neacoperita, ferita de priviri indiscrete. Se poate servi masa in conditii foarte bune si la preturi pt orice buzunar. Zona e retrasa si plima de flori, aer curat si am avut noroc ca nu am prins nici o nunta, nu ne-au deranjat decat greierii. Noi am stat la etaj, in camere cu 2-3 locuri, dar cu grup sanitar si dus la capatul holului. Asta nu ne-a deranjat prea mult fiind un grup de prieteni apropiati. Plata este per camera. Trenul e departe, nu se aude decat daca esti mai sensibil la somn. Am gasit curat, gazda deosebit de ambila, liniste si ne-am simtit foarte bine. Cu siguranta o sa revenim.

Superb la Bogdaneasa!
27/11/2012

Comentarii scrise de: cristinamaria

Comentariu: La Bogdaneasa,este mirific!
De la servicii,servire,ospitalitate pana la pozitia si imprejurimile acestei pensiunii,totul corespunde in raport calitate-pret!Va recomand sa popositi la Bogdaneasa atat in sejururi scurte,cat si lungi!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK