OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Conacul Ambient

Cristian (Brasov)

PROMOTII
SPECIALE

Vă aducem la cunoştinţă tarifele de cazare şi masă practicate în perioada 17.04.2020 - 20.04.2020: 

Cameră dublă standard 5*, tarif 120 euro/noapte
Cameră dublă executive 5*, tarif 140 euro/noapte
Apartament Duplex Suite 5*, dormitor + living, 3 persoane, tarif 160 euro/noapte

Apartament Suite 5*, dormitor + living, 2 adulti + 2 copii , tarif  180 euro/noapte

Tariful menţionat mai sus este pe cameră pe noapte, incluzând toate taxele, acces internet în cameră şi wireless în spaţiile publice, micul dejun în sistem bufet, parcare şi acces la programul nostru de fidelizare Ambient Exclusive . De asemenea oaspeții au acces gratuit la toate facilitățile complexului: piscină interioară încalzită, piscină exterioară, loc joacă exterior pentru copii, tenis de masă, biliard, teren exterior multifuncțional de sport în cadrul Conacului Ambient.

Cei mici se vor bucura de căutarea ouălor pierdute de iepuraș, face painting sau jocuri interactive având de asemenea la dispoziție spațiu de joaca special amenajat.
Cei mari vor fi răsfățați cu bucate alese, tradițional pregătite, special pentru această sărbătoare: drob de miel, ouă roșii, ruladă cu spanac, pastramă, sortimente de brânzeturi românești, sarmale cu mămăliguță și smântână, cozonac și pască de casă cu brânză dulce.
Pentru cei care nu doresc să servescă tradiționalul miel, se poate servi meniu vită sau meniu vegetarian preferențial.
 
Depinzând de religia fiecărui turist, spre seară puteți participa la Slujba de Înviere la Biserica Nouă cu Hramul Pogorârea Duhului Sfânt sau la Biserica Veche cu hramul Adormirea Maicii Domnului aflate la maxim 600 m de unitatea hotelieră.
Duminică 19.04.2020, începând cu ora 14:00, sunteți așteptați la masa de Paște care se va desfășura la Resort Ambient, și va avea tariful de 65 euro/persoană, cu băuturi incluse.
Copiii <4 ani beneficiază de gratuitate fără meniu. Copii între 5 și 13 ani achită 50% din valoarea meniului . Peste 14 ani se achita meniul întreg.
 
Pentru oaspeții cazați în Brașov se asigură transport dus – întors (5 euro/pers).

Sejurul minim este de 3 nopți.  
Pentru rezervări se va achita un avans de 50% la data rezervării urmând ca diferența să fie achitată până la data de 01.03.2020. Avansul achitat nu se restituie în cazul anulării rezervării.


Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK