OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana Anda Lux

Calatele (Cluj)

Calatele (Cluj)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 3

 Se poate plăti și cu CARDUL . Acceptam TICHETE de vacanta.  Pensiunea Anda Lux este destinata relaxari, situata intr-un decor de vis, inconjurat de o padure de brazi si o liniste totala. Copiii si adultii vor fi deopotriva fericiti, bucurandu-se de facilitatile noastre.
Dispunem de sauna, baie la ciubar din lemn cu apa calda, piscina interioara cu apa incalzita 28° (program 10-22 ), cos baschet, hamac, parculet de copii, foisor cu masa si bancute, gratar si ceaun.          Pretu pentru inchirierea integrala este de  3000 lei pe weekend .Putem oferi pat suplimentar pentru copii 35 lei pe noapte. Și atunci când se închiriază integral,  unitatea este tot în regim de pensiune (adică este cineva  în unitate pentru întreținere                                             Va asteptam cu drag.                                                  

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
18
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Piscina
Piscina interioara
Loc de joaca pt copii
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
sat vacanta 2 - calatele padure340000 Calatele, Cluj

              

 Pensiunea Anda Lux va pune la dispozitie 7 camere dispuse in doua corpuri de cladire separate. In primul corp de cladire inchiriem la etaj trei camere (4,5,6) fiecare cu TV, internet si baie proprie, iar la parter living, baie de serviciu, sauna si bucatarie complet utilata. In corpul doi, la etaj dispunem de patru camere spatioase(7,8,9,10) cu TV, internet si baie individuala plus o chicineta.

La parterul corpului doi oferim turistilor nostri o piscina cu apa încălzită 28° (program 10_22). La piscina au acces turisti din ambele corpuri de cladire ale Pensiunii Anda Lux. Unitatea mai dispune si de baie la ciubar, parculet de copii, terase cu masa si bancute, precum si loc de gratar si ceaun. Sauna si baia la ciubare sunt contra cost.

Preț pentru inchiriere integrala pe weekend 3000 lei. Putem oferi pat suplimentar pentru copii 35 lei pe noapte. Și atunci când se închiriază integral unitatea este tot în regim de pensiune (adică este cineva in unitate pentru întreținere) Unitatea este destinata relaxari. 

Va asteptam cu drag!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK