OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Martie

Luna lui Martisor este luna in care se simte in aer primavara, zapada lasa usor usor locul ierbii, iar aerul caldut incepe sa aiba miros de flori

In aceasta luna vom sarbatori martisorul si ziua internationala a femeii!

3 - 5 Martie 2017 Festivalul AeroCiudatilor - Muntii Parang

Iubitorii de munte si a zborului liber cu parapanta sunt asteptati in Muntii Parang la editia cu numarul XVII la Festivalului Aerociudatilor!!
Reintalnirea anuala va fi alaturi de vechii prieteni parapantisti si neparapantisti, la spectacolul oferit de zburatori si nezburatori pregatiti de carnaval!


Party-ul Aerociudatilor va fi la inaltime ca de obicei iar la Carnavalul Aerociudatilor si Carnavalul Zapezii sunteti asteptati cu zapada, aer curat, premii, jocuri de cabana si tot felul de probe si suprize Aerociudate.

(vezi Pensiuni Petrosani, Cazare Petrosani)


6 - 10 Martie 2017 Timisoara International Guitar Festival - Timisoara

Pe 6 martie va debuta a doua editie a Festivalului International de Chitara Timisoara, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului din Timisoara.


In cele 5 zile ale festivalului vor fi recitaluri, cursuri de maiestrie si conferinte cu invitati atat din tara cat si din strainatate.
In 10 Martie, avandu-l la pupitru pe maestrul Gheorghe Costin si ca principali protagonisti pe chitaristii Costin Soare si Marco Tamayo va avea loc concertul orchestrei simfonice a Filarmonicii Banatului.

(vezi Pensiuni Timisoara, Cazare Timisoara)

18 Martie 2017 Primavera Trail Race - Suncuius

In data de 18 Martie va avea loc Primavera Trail Race, un concurs de alergare montana organizata de ACS Xterra Sport Bihor. In functie de gradul de pregatire vor fi la alegere 2 trasee. Unul de 45,3 km maraton si 2500 m+, si unul de 16,1 km cross si 1055 m+.


Atat startul cat si finishul vor avea loc in Suncuius iar traseele vor parcurge in mare parte poteci turistice marcate si in mica masura, drumuri asfaltate si macadam, toate marcate in mod corespunzator de catre organizatori. Zona in care se desfasoara concursul este una dintre cele mai frumoase din regiune dar din cauza diferentei mare de nivel este si una foarte dificila.

(vezi Pensiuni Bihor, Cazare Bihor)

26 Martie 2017 Maratonul Nisipului 2017 - Mamaia

Ramanem tot in atmosfera de sport si alergare si va invitam pe 26 Martie sa participati la maratonul Nisipului la Mamaia, singura competitie de anduranta care se desfasoara exclusiv pe nisip din Europa.


Sunteti asteptati sa va inscrieti pe pagina de concurs alegand intre Maraton, Semimaraton, Cros 10 km si family Run 2 km.
Startul si Sosirea vor avea loc in piateta din fata Complexului Perla langa Vila nr. 1 - sediul Radio Vacanta.

(vezi Pensiuni Constanta, Cazare Constanta)

31 Martie 2017 Festivalului International de Blues 2017 - Sighisoara

Pe 31 Martie va avea loc la Sighisoara festivalul international de blues "SIGHISOARA BLUES FESTIVAL", festival care a luat nastere in primavara anului 2005. De atunci, in fiecare an si la fiecare sfarsit de luna martie pe parcursul a 2 zile consecutive au loc cate doua concerte pe seara in sala de spectacole Mihai Eminescu, sala cu o capacitate de 500 de locuri si cu o acustica foarte buna.


Sighisoara Blues Festival este organizat de catre asociatia culturala Sighisoara Blues Hospital si este unicul de acest gen in tara, propunad promovarea Blues-ului, gen musical care se adreseaza unui public tot mai numeros in ultima vreme.

(vezi Pensiuni Sighisoara, Cazare Sighisoara)

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK