OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Earth Hour 2016: o cina la lumina lumanarilor pentru a opri schimbarile climatice

Earth Hour este un important eveniment simbolic, initiat si organizat de WWF (vezi mai multe despre istoricul evenimentului), pentru a angaja implicarea institutiilor si cetatenilor in lupta impotriva schimbarilor climatice.

In ce consta?

Sambata 19 martie toata lumea stinge luminile pentru o ora. Sute de monumente, case sau institutii raman in intuneric de la 20:30 la 21:30.Este un gest simbolic, cu scopul de a sensibiliza lumea cu privire la problema poluarii si a consumului de energie. In cazul in care o ora de stins lumina poate inspira si pe altii sa faca acelasi lucru, atunci putem schimba cu adevarat lumea.

 

Ce poti face?

Poti lua masa la o pensiune la lumina lumanarilor. Dupa succesul din anii trecuti, in acest an te incurajam sa aduci aportul tau prin participarea la o cina la lumina lumanarilor organizata in pensiunile din siteul nostru.
In acest fel poti sa-ti aduci contributia ta printr-o seara frumoasa, gustand mancaruri gustoase, traditionale, la lumina romantica a lumanarilor, in compania unor oameni ca tine carora le pasa de planeta noastra.
Mese de seara la lumina lumanarilor vor avea loc in intrega tara.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK