OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

FanFest, editia a 9 - a, in perioada 11 - 17 august

FanFest, cel mai mare festival de muzica din România organizat pe baza de voluntariat are loc anual in localitatea Rosia Montana.

FânFest, cel mai mare festival de muzică din România organizat pe bază de voluntariat are loc anual in localitatea Roșia Montană, județul Alba (vezi Pensiuni Alba) avand ca participanți mai multe formații și interpreți din România și străinătăte.


Festivalul se desfășoară pe parcursul a sapte zile în care vizitatorii au parte de concerte în aer liber, activități culturale, de muzică și creație sub sloganul „Salvați Roșia Montană”.

Ediția a 9-a va avea loc în întervalul 11-17 august 2014. Festivalul se va desfașura sub sloganul ''FânFest cultiva revoluția!'' propunând publicului un melanj multi-cultural, care aduce împreună muzica, drumețiile, teatrul, literatura, poezia, pictura, fotografia, activismul civic, târg țărănesc, tradiția și istoria.Programul de anul acesta va cuprinde urmatoarele activitati:

Turul Panoramic
> Miercuri, 13 august 2014, ora 15
> Vineri, 15 august 2014, ora 15

Turul Țarinei
> Marţi, 12 august 2014, ora 12

Turul Istoric
> Luni, 11 august 2014, ora 15
> Joi, 14 august 2014, ora 15
> Duminică, 17 august 2014, ora 11

Turul Satului și Bisericilor
> Luni, 11 august 2014, ora 10 (varianta cu accent pe centrul istoric al târgului)
> Duminică, 17 august 2014, ora 9 (varianta cu accent pe bisericile monumente de patrimoniu)

FânFest este unul dintre proiectele Asociaţiei Alburnus Maior din Roşia Montană (vezi Pensiuni Rosia Montana). Prin acesta, comunitatea locală care se opune proiectului de minerit doreste sa demonstreze faptul că turismul este o alternativa durabilă şi sănătoasă la exploatarea cu cianuri. Cea mai bună metodă de susţinere a acestei cauze este să ne cazăm la roşieni – fie în gazdă, fie cu cortul – şi, dacă ne-a plăcut, să spunem mai departe prietenilor.

Pentru mai multe detalii privind programul si activitatile desfasurate in perioada festivalului, puteti accesa pagina oficiala a evenimentului FânFest.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK