OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Hotelul si Igluurile de gheata de la Balea

Anul acesta, la Balea Lac, pe langa Hotelul de gheata vom gasi si trei igluuri ce vor oferi spatiu de cazare

Ca in fiecare an, sibienii nu se dezmint si la Balea Lac (vezi Pensiuni Sibiu) au construit si pentru acest sezon hivernal, deja celebrul "Hotel Of Ice". Numai ca de data aceasta, si-au imbunatatit oferta turistica, oferind amatorilor de cazare la maxim +1 grad Celsius, si trei igluuri, pe post de camere intime, pentru cate 2 persoane fiecare.

Camerele sunt dotate cu pat si noptiere sculptate in gheata, numai ca igluurile, din pacate, nu sunt prevazute si cu usa. Pastreaza forma originala a unei astfel de constructii. Costul unei nopti este de 400 de lei pentru o camera la hotel iar in iglu 600 de lei pentru doua persoane.

 


Romanii, dar si strainii deopotriva, cu precadere cei britanici, vin – in special in week-end-uri – la Balea Lac, pentru o experienta unica de cazare in constructiile de gheata. Ceea ce ii atrage cel mai mult pe turisti la sejurul in igluuri este ‘intimitatea’ si ineditul pe care il ofera acest tip de cazare. Astfel, primii turisti care au inugurat igluurile de la Balea au fost un grup de 16 englezi care au ocupat toate locurile de cazare puse la dispozitie de hotel si igluuri.

Deoarece Transfagarasanul (vezi Pensuni Transfagarasan) este inchis, accesul se poate face in lunile de iarna doar dinspre jud. Sibiu pana la Balea Cascada, apoi de acolo mai departe cu telecabina ce leaga Balea Cascada de Balea Lac.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK