OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Outdoorz Fest 2023: Descopera Aventura Off-Road in Inima Muntilor la Cel Mai Epic Festival de Vara

Outdoorz Fest 2023 este un festival dedicat iubitorilor de aventura off-road, overlanding, camping, natura, muzica si gastronomie.

Outdoorz Fest 2023 este un festival dedicat iubitorilor de aventură off-road, overlanding, camping, natură, muzică și gastronomie. Evenimentul se va desfășura în perioada 27-30 iulie în Fundata, județul Brașov. Pe parcursul a patru zile pline de acțiune, participanții vor avea parte de trasee de off-road, expoziții de overlanding, workshop-uri interactive, sesiuni sportive, ateliere pentru copii și concerte live cu artiști consacrați.

Festivalul  oferă o experiență completă pasionaților de mașini off-road și overlanding și se va desfășura pe un teren de 60 de hectare, care include peste 250 de locuri de campare. Așteptăm peste 4000 de participanți dornici să petreacă timp în natură și să se bucure de activități conexe pasiunii lor pentru off-road. Gastronomia va fi și ea reprezentată într-o varietate de preparate delicioase și băuturi.

Programul festivalului va debuta joi, 27 iulie, cu check-in-ul și amplasarea mașinilor și corturilor în zona de camping. Vineri, 28 iulie, participanții vor avea ocazia să se bucure de activități în natură și să exploreze împrejurimile într-o drumeție. Ziua va continua cu un traseu ghidat de off-road și se va încheia cu concerte live susținute de artiști precum Spike, Andia și Reman.

Sâmbătă, 29 iulie, va fi o zi plină de workshop-uri interactive, care vor acoperi teme precum conducerea off-road, bushcraft (abilități de supraviețuire în natură), prim ajutor și un traseu lung de off-road. Întreaga familie va avea parte de distracție și relaxare, de la activități sportive și ateliere pentru copii până la momente muzicale și opțiuni gastronomice variate. Seara, festivalul va fi animat de un concert incendiar alături de Subcarpați, Tumbe și un invitat special.

Duminică, 30 iulie, vor continua activitățile pentru întreaga familie, cu scopul de a oferi amintiri frumoase și o experiență de neuitat. Pe parcursul celor patru zile, participanții vor avea oportunitatea să viziteze și unica expoziție de overlanding din România, unde vor putea descoperi cele mai noi tehnologii și echipamente din acest domeniu.

Outdoorz Fest 2023 vă invită să faceți parte din cea mai mare aventură off-road a verii. Experimentați un festival memorabil alături de prieteni și familie, iar pentru bilete și detalii suplimentare, puteți accesa www.outdoorz.ro sau urmări paginile de Facebook și Instagram: www.facebook.com/OutdoorzRO și www.instagram.com/outdoorz_ro, unde veți găsi noutăți și actualizări permanente.

Pensiuni Brasov, Cazare Brasov

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK