OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Red Bull Oslea Hike & Ride 2021

Poti face parte din aceasta competitie unica care imbina alergarea montana cu disciplinele freeride schi & snowboard si sa celebrezi alaturi de pasionatii de munte 10 ani de aventuri si good vibes!

Red Bull Oslea Hike & Ride 2021 - editie aniversara 10

Un grup de prieteni pasionati de munte puneau in 2009 bazele singurului eveniment de hike and ride din Romania, dand nastere unuia din cele mai iubite concursuri de schi & snowboard de la noi. Pasiunea pentru sporturile de iarna si puterea unei comunitati unite au adus Red Bull Oslea Hike & Ride la cea de-a 10-a editie!
Poti face parte din aceasta competitie unica care imbina alergarea montana cu disciplinele freeride schi & snowboard si sa celebrezi alaturi de pasionatii de munte 10 ani de aventuri si good vibes!- OPEN Schi & Snowboard: 300 de locuri

- PRO Schi & Snowboard: 60 de locuri

Ziua de vineri, 19 februarie, este dedicata calificarilor prin proba de „chinese downhill”. In aceasta proba, controlul, tehnica si pregatirea fizica vor face diferenta. Cei mai rapizi 100 de rideri vor trece mai departe in finala.

Finala va avea loc sambata, 20 februarie, si se va desfasura dupa regulile de traditie ale competitiei. Totul incepe prin urcarea nemiloasa, contratimp a versantului pe o distanta de 3,9km, cu plecare de la cota 1.300 si pana la nivelul crestei la 1.940 metri. Ajunsi pe creasta, riderii vor trece la partea a doua a competitiei: coborarea pe schiuri sau snowboard a Masivului Oslea, fiind punctati in functie de abilitatile tehnice. Linie, control, fluiditate, tehnica, stil, trick-uri, sunt doar cateva dintre elementele de care trebuie sa tii cont pentru a impresiona juriul.
Competitia se va desfasura in masivul Oslea din muntii Vilcan, judetul Hunedoara. Accesul la locatia evenimentului se va face pe DN 66A, parcurgand orasele Vaii Jiului dinspre Petrosani spre Uricani.
Mai multe puteti afla de aici.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK