OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Red Bull Oslea Hike & Ride 2023

"12 ani si nu ne oprim aici. Red Bull Oslea Hike & Ride revine cu provocarea suprema care imbina alergarea montana cu disciplinele de freeride schi & snowboard!"

Red Bull Oslea Hike & Ride 2023 

Un grup de prieteni pasionati de munte puneau in 2009 bazele singurului eveniment de hike and ride din Romania. De atunci, an de an, comunitatea de freeride din tara se strange sa ia parte la unul dintre cele mai iubite concursuri de hike & ride.

Poti face parte din aceasta competitie unica care imbina alergarea montana cu disciplinele freeride schi & snowboard si sa celebrezi alaturi de pasionatii de munte si good vibes!OPEN Schi & Snowboard: 300 de locuri

PRO Schi & Snowboard: 60 de locuri

Ziua de vineri, 17 februarie, este dedicata calificarilor, o proba de coborare contratimp, in care concurentii vor lua startul individual. Cei mai rapizi 120 de rideri vor trece mai departe in finala.

HIKE & RIDE (FINALA):

Finala va avea loc sambata, 18 februarie, si se va desfasura dupa regulile de traditie ale competitiei. Totul incepe prin urcarea nemiloasa, contratimp a versantului pe o distanta de 3,9 km, cu plecare de la cota 1.300 si pana la nivelul crestei la 1.940 metri. Ajunsi pe creasta, riderii vor trece la partea a doua a competitiei: coborarea pe schiuri sau snowboard a Masivului Oslea, fiind punctati in functie de abilitatile tehnice. Linie, control, fluiditate, tehnica, stil, trick-uri, sunt doar cateva dintre elementele de care trebuie sa tii cont pentru a impresiona juriul.

Ce aduce nou editia din 2023:

Pentru ca in fiecare an se aduna o gasca mare de sustinatori ai comunitatii, in 2023 organizatorii le-am pregatit si lor ceva. 

biletul de sustinator,

- afterparty. 

Mai multe puteti afla de aici.

Competitia se va desfasura in masivul Oslea din muntii Valcan, judetul Hunedoara. Accesul la locatia evenimentului se va face pe DN 66A, parcurgand orasele Vaii Jiului dinspre Petrosani spre Uricani.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK