OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Salonul Calului - 26-29 septembrie - Tancabesti

Calul, unul dintre cele mai deosebite animale din preajma omului se bucura si in tara noastra de un eveniment special, dedicat lui

Salonul Calului este un eveniment deosebit dedicat culturii ecvestre, care a ajuns la cea de-a doua editie si se va desfasura in perioada 26-29 septembrie langa Bucuresti, la Clubul Equestria din Tancabesti. Salonul Calului isi propune sa aduca in Romania modelul faimosului Salon du Cheval din Paris prin intermediul caruia stima pentru cai si pasiunea pentru echitatie sa capete un rol de sema si in cultura noastra. Dealtfel, Romania este o tara cu traditie in domeniul echitatiei si al cresterii cailor. Aceste aspecte culturale trebuie reinviate si de acest lucru se doreste a se ocupa evenimentul numit Salonul Calului.

 


Derulat pe parcursul a 4 zile, Salonul Calului va avea incluse actiuni dedicate publicului specializat (proprietari de herghelii, cluburi de echitatie, proprietari de cai, producatori din domeniu), tuturor admiratorilor acestui sport nobil, cat si publicului larg. Astfel vor putea fi admirate prezentari de cai, standuri de prezentare produse si echipamente ecvestre, alaturi de un program complex de spectacol ecvestru: parade, acrobatii, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii, si chiar intrecerea Retromobil. Deasemenea organizatorii au pregatit si un moment deosebit numit Seara Cailor.

Este un eveniment plin de eleganta si rafinament ce nu ar trebui ratat mai ales de catre amatorii de frumos si iubitorii de cai.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK