OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Anette

Covaci (Timis)

Covaci (Timis)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 2


Pensiunea Anette este situată într-o zonă pitorească, la marginea satului Covaci, în afara zonelor aglomerate. La doar 6 kilometri distanţă de Timişoara, până în centrul oraşului ajungandu-se în aproximativ 15 minute. La cerere, putem oferi şi trasport în şi dinspre oraş sau la/de la aeroport.

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Campie
Cazare:
Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
14
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Carte de credit acceptata
Aer conditionat
Terasa sau foisor

Adresa:
Calea Aradului - Covaci, nr. 125 - Covaci, Timis

Vă punem la dispoziţie patru camere, care pot fi închiriate în regim single sau double şi un apartament, dotate cu baie cu duş (cadă cu hidromasaj în apartament), LCD cu TV satelit, wireless, telefon şi minibar, room-service, încălzire proprie, toate gândite pentru a vă asigura tot confortul de care aveţi nevoie. Nota de personalitate a fiecareia este dată de specificul diferit, culori şi tablourile pictate chiar de proprietară, ele constituindu-se, în acelaşi timp, într-o caldă urare de bun-venit. În restaurantul nostru se pot organiza nunţi, botezuri, mese festive, dar şi întâlniri de afaceri. Personalul poate crea atât atmosfera unui prânz de lucru, cât şi pe cea a unei cine romantice.

Pensiunea dispune de un restaurant de 60 de locuri, precum şi de o sală pentru evenimente de 250 de locuri, terasă de vară şi foişoare.

Ne-am gândit, pentru dumneavoastră, şi la modalităţi de petrecere a timpului liber, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. În curte este amenajat şi un loc de joacă, cu tobogane, plasă de sărituri şi jucării, unde copiii se pot desfăşura supravegheaţi de părinţi. La câteva sute de metri distanţă, se află baza sportivă a Pensiunii Anette, care poate fi, la rândul ei, închiriată pentru diverse activităţi sportive. Aceasta dispune de aparate de fitness, saună şi bazin, precum şi de terenuri de sport.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK