OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Gabriela

Vatra Dornei (Suceava)

Vatra Dornei (Suceava)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Pensiunea Gabriela este amplasata la cateva minute de mers cu masina de Vatra Dornei, in comuna Cosna, departe de tumultul urban dar foarte aproape de obiectivele turistice din bazinul dornelor si de atractiile naturale ce se gasesc la tot pasul pe drumul ce leaga Vatra Dornei de Bistrita Nasaud. 

Te invitam la noi, sa descoperi Bucovina autentica si sa te relaxezi impreuna cu familia sau prietenii beneficiind de conditii excelente de sedere.

Cadrul natural, multitudinea facilitatilor oferite turistilor si bunatatile traditionale bucovinene contribuie la desavarsirea unei binemeritate vacante pe care, cu siguranta, o vei povesti si altora.

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
24
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Ferma didactica
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Tesna nr. 76 - Tesna Vatra Dornei, Suceava

Restaurantul Pensiunii Gabriela te asteapta cu bunatati traditionale bucovinene, atent pregatite in bucataria utilata si dotata la cele mai inalte standarde. Bucatele noastre sunt gatite cu maiestrie, dupa retete mostenite de la bunici si folosind doar produse provenite din ferma proprie, acest lucru garantand calitatea superioara a tuturor bucatelor ce se regasesc in meniu. 

Te invitam la Pensiunea Gabriela sa descoperi adevarata bucatarie traditionala bucovineana si sa te bucuri, impreuna cu cei dragi, de un festin culinar pe cinste.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK