OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Memory

Sucevita (Suceava)

Sucevita (Suceava)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Aflată în vecinătatea pădurii, Pensiunea Memory este situată în una din cele mai frumoase provincii carpatice – Bucovina, în apropierea Mănăstirii Sucevița. Regiunea, denumită cândva “Elvetia Orientului”, la care se adaugă armonia peisajului cu cele mai miraculoase culori, garantează că timpul petrecut în acest loc vă oferă un sentiment aparte de liniște și evadare din cotidian în orice anotimp.

Aerul curat, multitudinea de activități de recreere, farmecul indiscutabil conferit de ținutul bucovinean, mozaicul etno-cultural, priveliștea de o rară frumusețe în mijlocul căreia se desfață splendidele mănăstiri construite de foști domni și boieri, sunt doar câteva dintre beneficiile de care puteți profita alegând serviciile de cazare oferite de ,,Pensiunea Memory”.  

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
50
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Piscina
Loc de joaca pt copii
Activitati teambuilding
Carte de credit acceptata
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Strada Poiana Marului Nr.367 - Sucevita, Suceava

Memory I este o pensiune catalogata la 3***, dispunand de cazare in 3 camere triple si 8 camere twin la etajul I al pensiunii.

Restaurantul cu o capacitate de 150 de locuri amenajat in stil rustic este pregătit să vă desfețe atât cu produse tradiționale bucovinene  cât și cu meniuri internaționale in special bucătăria italiană,dispunând de bucătar italian,cuptor de pizza pe lemne.

In restaurantul nostru se pot organiza nunți,cumătrii,zile onomastice,banchete,petreceri private,etc.

Memory II este o pensiune catalogata la 4****, dispunand de cazare in 2 apartamente si 8 camere twin, capacitate totala la cazare – 50 locuri. Piscina, sauna, sala fotolii vibro-masaj si sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri.  

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK