OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Camping Andra

Murighiol (Tulcea)

Murighiol (Tulcea)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Organizam excursii in Delta Dunarii pe lacuri unde puteti vedea flora si fauna Deltei,pe bratul Sulina si bratul Sf. Gheorghe unde putem vedea varsarea dunarii in Marea Neagra. Putem vizita padurea Letea, padurea Caraorman, Manarastirea Halmiris din comuna Murighiol. Pentru amatorii de pescuit le putem oferi o partida de pescuit in inima Deltei.

Delta Dunarii este cea mai bine conservata delta din Europa si una dintre cele mai complexe din lume, intrata în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991 ca rezervatie a biosferei. Aceasta reprezinta un obiectiv de mare atractie prin prezenta în cadrul ei a unei variate vegatatii si faune – piscicole si ornitologice. Aici exista cea mai bogata si mai variata fauna ornitologica din Europa si anume peste 300 de specii de pasari, unele dintre ele declarate monumente ale naturii si ocrotite de lege. 

 Un paradis natural se întinde la varsarea Dunarii în Marea Neagra, acolo unde fluviul îsi încheie calatoria de 2 860 km. Secole de-a randul, suprafata Deltei s-a extins datorita malului adus de fluviu, formandu-se astfel o retea de canale, de lacuri, de insule acoperite cu stuf, de paduri tropicale, de pasuni si de dune de nisip care acum acopera o suprafata de aproape 5 640 km patrati, din care 3446 km patrati se gasesc pe teritoriul Romaniei.

Servicii

Atractii in apropiere:
  • Rezervatie naturala
  • Situri istorice si artistice
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Bird watching
  • Pescuit
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK