OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casele de vacanta Luca si Vicentiu

Botiza (Maramures)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Foarte frumos!
17/08/2014

Comentarii scrise de: Doru Savu

Comentariu: Ne-am simtit foarte bine timp de o saptamana intr-un peisaj magnific. Conditiile de cazare excelente. Mancarea de la casa padurarului foarte buna iar produsele, in buna parte din gospodaria proprie.

excelent
14/07/2014

Comentarii scrise de: Emanuel Carja

Comentariu: Am fost aici impreuna cu familia si am stat in ambele case. Dupa un drum destul de solicitant si pentru masini si pentru noi, am ajuns in sfarsit. Prima senzatie a fost ca tot coltul ala de Maramures este al nostru, asta datorita faptului ca locatia este retrasa pe un deal plin de verdeata. Casele sunt pastrate in forma originala la exterior avand un farmec aparte mai ales cand stai pe prispa dimineata sau seara,iar la interior conditiile sunt mai mult decat decente.Ca sa n-o mai lungesc a fost o iesire foarte reusita ,genul de locatie care o ai pe lista scurta pentru o viitoare iesire.Pentru cei a caror traseu spre Maramures trece prin Iacobeni-Carlibaba-Prislop le recomand prieteneste sa ocoleasca prin Bistrita-Nasaud-Moisei (e un ocol de vreo 60-70 km) dar cu siguranta vor ajunge mai repede intrucat de la Iacobeni drumul e foarte prost.
Ps: in imediata vecinatate (20km) e manastirea Barsana care este pur si simplu Fabuloasa, de asemenea pana la mocanita am facut in jur de 50 de minute. Masa am luat-o la cineva in sat (cunostinta a gazdei) si a fost excelenta,doar cu produse de casa.

Recomandat!
24/06/2014

Comentarii scrise de: wojciech

Comentariu: Am fost cazati aici 4 nopti in Iunie 2014. Locatia este perfecta: curata, bine pozitionata (sus pe un deal), gazda foarte binevoitoare. Ne-am simtit ca acasa. Mancarea a fost de asemenea foarte buna si am avut sansa de a gusta produse traditionale.
Speram sa ne intoarcem!
(Tradus cu Google)

Exceptional, nota 10 !
06/05/2014

Comentarii scrise de: Radu

Comentariu: Exceptional, mult peste tot ceea ce am intalnit pana acuma.
Locatie retrasa pe un mic deal, cu priveliste panoramica superba,
neperturbat si nederanjat din exterior deoarece sunt doar 2 casute aflate pe o proprietate inierbata de cateva mii de metri patrati.
Pe din-afara totul autentic, original, neschimbat, asa cum au fost ele construite acum multe zeci de ani, pe dinauntru conditii de cel putin 3 stele, cu foarte mult bun gust si foarte curat.
Sunt in total 6 apartamente de cate 2 locuri, living si o mica sala de mese proprii, dar masa este servita la o alta pensiune din apropiere, unde la bucatarie intra aproape fara exceptie doar produse din gospodaria proprie, iar mancarurile sunt absolut delicioase, si unde in permantenta esti indemnat sa mai servesti :)

Iar despre cei doi proprietari cu care ne-am cunoscut pe perioada celor 4 zile petrecute acolo, numai cuvinte de lauda si apreciere.
Doua persoane placute, ospitaliere, deosebit de amabile, si dornice sa ajute.
Oameni cu suflet mare care au facut un loc frumos !

sarbatoarea Pastelui la Botiza
02/05/2014

Comentarii scrise de: mihaela

Comentariu: alegerea acestui loc pentru petrecerea sarbatorii Pascale a fost cea mai inspirata dintre toate pe care le-am facut pina acum.Peisajul ,oamenii,traditiile si nu in ultimul rind bucatele ne-au facut sa realizam ca mai exista si o altfel de ROMANIE,o tara frumoasa ,normala cu oameni adevarati capabili sa aprecieze si sa valorifice tot ceea ce da frumusete vietii,Astfel de oameni trebuie sa fie si gazdele noastre ,pe care din pacate nu le-am cunoscut decit prin conversatii la telefon,dar care ne-au oferit odata cu cazarea in acest loc o parte din sufletul lor.Tot ceea ce au facut in acest loc pentru ca noi sa ne simtim bine e facut cu multa grija pentru detalii ceea ce sincer a fost o reala surprza,Va multumim pentu tot si speram sa duceti mai departe acest proiect minunat.Mihaela,Florin,Alexandra,Rodica si Nicu

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK