OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Smarald

Targu Lapus (Maramures)

Targu Lapus (Maramures)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Tara Motilor ? Tara Maramuresului
07/12/2014

Comentarii scrise de: Tigon Minimalian

Comentariu: Stimate domn subscriu celor relatate de dumneavoastra, cu o singura precizare amintita in titlu. Intuiesc ca palinca a fost intradevar de nota 11+. Sanatate!

Un colt de rai maramuresan
25/05/2012

Comentarii scrise de: Leon Maximilian

Comentariu: Un bun prieten din maramures (mot adevarat) ne invita la nunta - cum nu puteam scapa ocazia si prezenta noastra era mai mult decat obligatorie, am pus tara la cale cu fostii colegi de scoala generala si hai la nunta la motul nostru. Cum trebuia sa ne cazeze pe la rude si nu pe toti la un loc, am optat sa ne gaseasca o pensiune unde sa stam toti si binenteles sa ne achitam noi dormitul. Drum frumos presarat cu glume si distractie pana acolo.
Cazarea: Asa cum am scris in titlu, un adevarat colt de rai maramuresan, o pensiune situata pe un deal inconjurata de padure, cu drum de acces, iaz, camere mari si frumoase, rustic, curat si niste gazde de nota 10+ (moamaaaaa si au gazdele o palinca de nota 11+). Loc de parcare, masa de tenis de masa, terasa, foisor, gratar, multa padure de jur imprejur si mult aer curat.
Masa: Am rezervat numai cazare, urmand sa ne descurcam la fata locului (ceea ce am si facut, veti vedea in poze - o mieluta ,,noatina pentru cunoscatori ,,pentru toate cele, lapte, paine de vatra facuta in casa, branza de la stana si palinca de la motul nostru, mirele ca tot trebuia sa dea de baut). Am angajat o bucatareasa din partea locului pentru ceva pregatiri care contra cost ne-a pregatit o masa exceptionala, cum se face prin partea locului.
Un sejur excelent, urmat de o nunta ca in povesti, distractie la superlativ, intr-o zona extraordinara, care are atatea locuri frumoase si care neaparat trebuie vizitate macar o data in viata.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK