OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casute Mihaieni

Mihaieni (Satu Mare)

Mihaieni (Satu Mare)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Decent si curat.
02/09/2019

Comentarii scrise de: Ionut G.

Comentariu: Cazarea este mai mult decat ne asteptam. Curat,linistit si foarte aproape de strand. Doamna care ne-a predat camera a fost foarte draguta si de incredere. Multumim gazdei!

Aici merg ,ca ?i acas?!
26/08/2019

Comentarii scrise de: Savan Dana

Comentariu: De 6 ani merg in acest loc ,minunat! Recomand cu încredere ,Cabane Mihaieni! Lini?te,servicii excelente,toate doamnele care au lucrat aici : Ana, Tunde iar acum Koti sunt ,minunate! Va ,mul?umim! Revenim cu drag ori de câte ori avem ,ocazia!??

la pensiuni.ro
05/08/2017

Comentarii scrise de: adina

Comentariu: excelenta cazare loc linistit si curat

Frumos
10/07/2017

Comentarii scrise de: Marin Adrian

Comentariu: Am fost anul trecut in septembrie la sfarsit,am prins timp frumos,am stat la casute,eu dau nota 10 pt cazare,apa de la strand 10,abia asteptam sa mergem din nou.

Nu prea grozav...
10/07/2017

Comentarii scrise de: Ramona

Comentariu: Deloc incantati de cazare... Sincer, pentru zona respectiva nu poti avea mari pretentii, dar te astepti la un un minim de confort, oricat de umblat sau neumblat ai fii. Si platesti pretul cerut .
Nu am avut o experienta prea placuta si nu suntem oameni cu pretentii exagerate. Am fost cazati 2 nopti in vila cu mai multe camere. Paturile sunt foarte mari si destul de comode, exceptand faptul ca in prima seara a trebuit reparat... O familie cu un copil ar incape linistiti in patul acela mare. Dar camerale sunt extrem de mici - un pat, un dulap si un televizor. Si loc pe langa pat nu prea. Ar fi fost ok si o mica polita la capul patului, pentru ca o noptiera nu ar incapea oricat de mica ar fi... Ce sa mai zic? Usa nu statea inchisa, poate din cauza parchetului umflat sau poate pentru ca era stricata - statea totusi incuiata cu cheia.Ploua in camera,am prins o furtuna si apa am adunat-o cu mopul, desi geamul a fost inchis pe timpul furtunii ! Sigur acesta e si motivul mirosului vag de umezeala/igrasie ce urmeaza sa apara in camera. Acum sunt doar uzi peretii - nu umezi, uzi. Si la etaj ploua in camere, s-au plans vecinii ca au adunat apa din camere, desi geamurile erau inchise. Cabana are izolatie fonica zero. Asa ca se aude efectiv tot absolut... In rest camerele curatele, bucataria curata si utilata cu minimul de strict necesar dar ok. Terasa de afara insuficient de mare pentru 5 familii cate poate gazdui cabana. Si doamna Tunde prea putin serioasa, dar cred ca altceva nu gasesc proprietarii in zona. Ce sa mai zic, cum romanii se multumesc si cu foarte putin, desi pe banii lor...

» [Casute Mihaieni] raspunde: Ne cerem scuze pentru situatia creata cu apa care s-a infiltrat datorita furtunii. Va multumim ca ne-ati anuntat si va asiguram ca vom remedia problemele mentionate. Va mai asteptam pe la noi!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK