OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cazare Casute Mihaieni

Mihaieni (Satu Mare)

Mihaieni (Satu Mare)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Baile Mihaieni, un strand cu ape termale inconjurat de verdeata ofera toate conditiile pentru relaxare. Este locul ideal pentru a petrece cateva zile de vacanta.

Strandul Mihaieni detine apa geotermala, recunoscuta inca din anii '80, cand in zona s-au facut foraje in cautare de noi resurse petroliere. In loc de petrol, s-a descoperit alta bogatie naturala, o apa termala ce izvoraste de la 1.400 de metri adancime, cu o temperatura de 80°C.

Recunoscuta pentru proprietatile ei curative, continutului ridicat de clor, bicarbonat, sodiu si calciu. Este recomandata pentru tratarea diverselor afectiuni, precum cele reumatismale inflamatorii, degenerative si articulare, afectiuni post-traumatice (luxatii, entorse, fracturi, traumatisme si interventii chirurgicale), neurologice periferice si centrale, ginecologice, dermatologice, boli de nutritie si metabolism.

Strandul Mihaieni se intinde pe zece hectare, departe de zgopmotul asezarii urbane, intr-un loc linistit, relaxant, cu mult spatiu verde. Turistii beneficiaza de un loc ideal pentru plaja, trei bazine cu apa termala, parc amenajat pentru copii, miniteren de fotbal, sauna, masaj, restaurant, bar, campling, motel.

Statunea Baile Acas - Mihaieni are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influente mediteraneene, ideal pentru turism balnear. Statiunea sta la dispozitia turistilor tot anul.

Servicii

Atractii in apropiere:
  • Bai termale - Spa
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK