OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casa Coca

Targu Ocna (Bacau)

Targu Ocna (Bacau)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Casa Coca
20/08/2015

Comentarii scrise de: Danciu Catalina

Comentariu: E un loc minunat de vis ,cu niste oameni minunati .Acolo totul e de vis mai ales doamna Coca,acolo te simti ca acasa .Ai liniste ai un leagan care poti sa te dai si cel mai important este un loc de VIS. Acolo gasesti tot ce cauti . Nu va deranjeaza nimeni .Va recomand sa va duceti la doamna Coca. Si sa stiti ceva cine cauta unde nu trebuie si deschid locuri care nu au voie normal ca isi rup picioarele,asa se intampla cu oameni prea bagareti. Nu iti baca mana in oala ca te frigi

pericol
28/08/2013

Comentarii scrise de: Milea Melania

Comentariu: Risc mare de a va rupe picioarele in beciul mascat de sub intrarea in bucatarie.Eu am patit-o.Trebuie sa ma refac dupa o operatie de calcaneu vreo 2 luni.Desi incerc sa postez acest comentariu vad ca nu apare.Oare este nevoie sa informez presa sau alte organe? Eu am vrut doar sa informez si urmatorii turisti sa nu pateasca ce am patit eu, nu altceva, insa pana la urma nu se stie daca se mai ascunde mult adevarul.

pericol
26/08/2013

Comentarii scrise de: MILEA MELANIA

Comentariu: Pe cat e de frumoasa pe atat e de periculoasa.Exista un beci ascuns sub intrarea in bucatarie in care poti sa cazi riscandu-ti viata.Eu nu am stiut de existenta acestiua, am cazut vreo 2 metri in gol si m-am ales cu ambele picioare rupte, la unul fiind chiar operata si necesitand ingrijiri si repaus pana la mijlocul lunii octombrie.Va dati seama cat m-a costat o zi de distractie si material si psihic.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK