OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana Anemona

Lepsa (Vrancea)

Lepsa (Vrancea)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Daca doriti sa petreceti o vacanta intr-un cadru rustic, natural, la poalele muntilor Vrancei departe de galagie si stres, atunci puteti alege Cabana Anemona. Tel 0237266707 sau tel informatii 0765290149 /  capacitate  maxima 5 cam / 10 locuri / semidecoma date Cabana ste situata intr-o zona linistita, izolata de alte vile la iesirea din Lepsa spre Gresu. Liniste si aer curat, priveliste splendida o alegere perfecta pentru familia ta. Cabana este recomandata tineretului sau persoanelor nepretentioase, fiind amenajata rustic, avind doar 1 baie.  Camera de distractie are 23m // frigider,aragaz,tv, mese,scaune,canapea....etc Foisor,Gratar,Curte,Loc de parcare. Turistii sunt rugati sa-si aduca pahare + farfurii de unica folosinta, carbuni pt gratar.

 

 

Tipologie:
Cabana
Pozitie:
Munte
Cazare:
Toata cladirea
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
10
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Principala Nr 1 - 627367 Lepsa, Vrancea

Strctura unități

Nu trimiteti rezervari ,pe mail va rog sunati la telefon . Parter:  1 baie (cabina cu dus, boiler apa calda electric)
Living (o camera dotata care are rol de distractie, avind suprafata de 23 m prevazuta cu frigider, aragaz cu butelie, tv, masa, scaune, canapea,...etc), terasa. Etaj: 5 dormitoare semidecomandate, din care 2 dormitoare sunt mai mici, terasa ,1 baie.-Foisor, Gratar.Acces in curte direct din strada principala, loc de parcare.

Atentie: in dormitoare nu se maninca, nu se fumeaza (obligatoriu) nu se accepta mai mult de 2 persoane in camera.Turistii  sun rugati sa-si aduca  [farfurii ,pahare de unica folosinta ] ,carbuni pt gratar Oaspetii  sunt invitati sa fumeze pe terasa in curte sau in living. Muzica si masa festiva este asigurata de dvs. Noi asiguram doar cazarea si alte necesitati. Eliberarea camerei h 10

Va asteptam cu placere!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK