OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Barlogul Ursilor

Lepsa (Vrancea)

Lepsa (Vrancea)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 5

BARLOGUL URSILOR este singura locatie din Lepsa de unde se pot admira culmile ce alcatuiesc Capul lui Decebal si o panorama unica a muntilor Vrancei. Este localizata la 2,5 km de centrul Lepsei, pe muntele Zboina la 800m altitudine.

Vila este destinata iubitorilor de natura, nu are vecinatati si se ajunge de la sosea pe un drum forestier accesibil oricarui mijloc auto. Putem asigura transportul, la cerere. Aici poti asculta in liniste freamatul frunzelor, susurul izvorului care margineste curtea vilei, cantecul cosasilor de poiana precum si pasarile care isi fac cuib aici in fiecare an.

BARLOGUL URSILOR este asezata in natura salbatica a muntilor Vrancei, drumul neasfaltat este tributul frumusetii si naturii pure si este singurul loc de unde se poate vedea CAPUL LUI DECEBAL - un portret format din stancile muntilor din fata vilei, care reliefeaza conturul foarte clar al uni portret de dac (cusma, ochi, nas, gura, barba). 

Acceptam plata cu tichete de vacanta.
 
Tipologie:
Pensiune, Agroturism, Vila
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
18
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Animale acceptate
Vanzare produse locale
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
drum streiu - lepsa627369 Lepsa, Vrancea

BARLOGUL URSILOR este singura locatie din Lepsa de unde se pot admira culmile ce alcatuiesc Capul lui Decebal si o panorama unica a muntilor Vrancei. Este localizata la 2,5 km de centrul Lepsei, pe muntele Zboina la 800m altitudine.

Pensiunea BARLOGUL URSILOR, are 7 camere pentru cazare, avand urmatoarea structura: 4 camere dispuse in 2 duplexuri, respectiv, fiecare 2 camere despartite de un hol unde se afla baia. Toate aceste camerele au intrare separata, terasa si pat dublu matrimonial fiecare; 2 camere aflate la etajul superior, au pat matrimonial si un fotoliu extensibil si baie proprie; o camera are doua paturi duble si baie individuala.

Toate camerele au vedere spre munte (vila fiind inconjurata de 12 culmi).

Salonul vilei are 200 mp cu: biliard, semineu, masa de 20 persoane cu posibilitate de extindere. Salonul este vitrat de jur imprejur avand panorama muntilor din orice loc din interior.

Salonul are o terasa de 170 mp cu canapele, fotolii, masa si scaune, astfel ca mai multe grupuri de turisti sa-si creeze spatiul dorit pentru relaxare. 

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK