OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

DorulPescarului

Musatesti (Arges)

Musatesti (Arges)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Cât vezi cu ochii e numai verdeață, pășunile, pădurile și departe în zare, spre nord, Munții Făgăraș. Atrase de apă, aici vin o sumedenie de păsări. Pe latura vestică a lacului vin la apă adesea căprioare și uneori mistreți. Liniștea, armonia, echilibrul cromatic te încarcă, oricât de puțin timp ai petrece în acest loc. 

Tipologie:
Pensiune, Vila
Pozitie:
Deal
Cazare:
Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
22
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Internet
Terasa sau foisor
Iaz cu pesti

Adresa:
Musatesti - 117520 Musatesti, Arges

Dragă calătorule, trebuie să știi de la bun început că, la noi, vei găsi camere armonioase care au fost proiectate pentru a aduce liniștea și bucuria pe care natura le oferă pe aceste meleaguri și în interior.

Toate camerele au vedere spre lac, având și spații vitrate de mari dimensiuni. Mobilierul este făcut de meșteri din zonă și participă și el la crearea senzației de armonie prin cromatică, alături de elementele naturale pictate și materialele folosite. Camerele sunt mari, luminoase și toate dispun de baie proprie. O parte dintre camere au balcon.  

Suitele de 5 locuri sunt ideale pentru familiile cu mulți copii. De asemenea, trebuie să știi că la noi vei găsi loc de joacă special amenajat pentru copiii mici, dar și pentru copiii mai mari (tenis de masă, biliard). Există și o sală de fitness pentru cei care vor să își urmeze programul de antrenament și în vacanță. Fiecare cameră este construită după o anumită tematică, având cromatică diferită și tablouri unice. Tablourile sunt pictate de artiști români. 

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK