OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Valea Doamnei

Nucsoara (Arges)

Nucsoara (Arges)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Corbii de Piatra- asa se numea locul acesta inainte si o istorie nesfarsita il acopera cu aripa. Ei bine, in felul acesta, aici, in satul Corbi, ai sentimentul ca te scufunzi in trecut, ca hoarde de umbre neclare bantuie plaiurile astea enigmatice, amestecandu-se straniu cu oamenii locului acestuia. Inceputurile vietii monahale la Corbii de Piatra sunt mai putin cunoscute.

Situat la doar 4 km de pensiunea Danvi, Lacul invartita (format pe gips, singurul de acest fel cunoscut in tara, avand o suprafata de 2,2 ha. si o adancime de 5 m), declarat monument natural, izvoare minerale sulfatate, calcice, sodice sau sulfuroase, ce ar putea fi folosite in scopuri balneare. Linistea padurii si a lacului va va ajuta sa uitati de toate problemele si va veti putea odihni cu adevarat. Deasemenea, puteti pescui sau va puteti plimba cu barca pe lac.

 

Biserica episcopala sau a manastirii din Curtea de Arges- este una dintre vestitele monumente ale Tarii Romanesti si cel mai impunator al orasului. Se afla in mijlocul unui parc din marginea de nord a municipiului, la 2 km de vechea asezare a Curtii Domnesti. Pe peretele vestic, in dreapta intrarii, se afla doua inscriptii datorate lui Neagoe Basarab, ctitorul acestui monument arhitectonic. Anul inceperii constructiei este 1514.r. Legenda afirma ca arhitect al acestui edificiu ar fi insusi domnitorul Neagoe Basarab.

Servicii

Restaurant:
  • Bucatarie locala tipica
Atractii in apropiere:
  • Rezervatie naturala
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Trekking
  • Mountain bike
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK