OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Resort David

Rucar (Arges)

Rucar (Arges)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Activitati timp liber

Castelul Bran
Castelul Bran  este unul dintre cele mai impunatoare monumente istorice ale Romaniei. Castelul se afla in Pasul Bran-Rucar, situat intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioarei
Situate pe culoarul Rucar - Bran, in satul Dambovicioara, Cheile Dambovicioarei, cu o lungime de doar 3 km, verticalitatea peretilor de stanca si pasajul ingust croit de micul parau Dambovicioara sunt impresionante. La capatul lor se afla satul Dambovicioara si Pestera Dambovicioarei.

Cetatea si vestigiile istorice de la Rasnov
Cetatea Rasnov este situata pe drumul de veche traditie Brasov-Rucar-Campulung Muscel, ce lega Transilvania de Tara Romaneasca.

Poiana Brasov
Poiana Brasov este una dintre cele mai populare statiuni de schi si un important centru turistic preferat de multi turisti nu numai din Rominia, dar si din alte tari. Dupa modernizarea de dupa 2010, zona de schi a crescut de la 50 de hectare la 80 de hectare, iar lungimea pirtiile a fost majorat de la 13.8 km la 23.9 km.

Barajul Pecineagu Satic
Barajul este situat pe cursul superior al raului Dambovita, intr-o depresiune dintre muntii Piatra Craiului si muntii Iezer Papusa. A fost executat din anrocamente, cu o masca amonte din beton armat.

Cheile Ghimbavului
Cheile Ghimbavului sunt rezultatul paraului Ghimbavului format prin unirea paraielor Andolia, Valea Popii si Cumparata. Dupa un parcurs de 3 km de la unirea apelor , paraul intalneste in fata sa peretii de calcar si piatra a M-telui Ghimbav si Piatra Dragoslavelor pe care ii sapa prin inima lor, pana la confluenta cu Cheia Mare a Dambovitei.

Mausoleul de la Mateias
Mausoleul Eroilor din comuna Valea Mare-Pravat, cunoscut si sub numele de Mausoleul de la Mateias, este un monument dedicat eroilor din Razboiul de Intregire Nationala dintre anii 1916-1918. Este situat pe Dealul Mateias.

Parc acvatic Brasov
In orasul Brasov este deschis unul dintre cele mai mari parcuri acvatice acoperite din tara. Complexul Paradisul Acvatic dispune de 8 piscine moderne, 1300 de sezlonguri, teren de volei pe nisip, loc de joaca pentru copii, terase exterioare.

Schitul Dragoslavele
Schitul Dragoslavele a fost ridicat in anul 1929, ca resedinta patriarhala de odihna pentru preotimea musceleana care a construit aici o vila si pe care, intre timp, au daruit-o Patriarhului Miron Cristea.

Casa memoriala George Toparceanu (Namaiesti)
Cladirea a apartinut socrilor poetului G. Topirceanu.

Servicii

Atractii in apropiere:
  • parcuri tematice / acqua parc
  • Rezervatie naturala
  • Muzee si galerie de arta
  • Situri istorice si artistice
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Trekking
  • Pescuit
  • Calarie
  • Mountain bike
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK