OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Stejarul

Vernesti (Buzau)

Vernesti (Buzau)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Pensiunea Stejarul Mierea
12/08/2018

Comentarii scrise de: Gabriela Bucur

Comentariu: Gazde primitoare,preturi bune,curatenie,locatie in natura,aproape de Vulcanii noroiosi,Manastirea Ciolanu,recomand cu incredere pensiunea.

Stejarul din padure
02/05/2017

Comentarii scrise de: Adina Dragu

Comentariu: Pensiunea e ascunsa în buza padurii, astfel încât desi este în sat, ai impresia ca esti undeva departe. Gazdele sunt foarte primitoare, camerele placute, cu dotari de calitate, iar mâncarea este proaspata si buna. Pensiunea ofera mai multe posibilitati de recreere, foarte gustate de familiile cu copii, din câte am observat: plimbari cu ponei, tiroliana, punte suspendata în padure, ciubar cu apa sarata. Noi am petrecut la pensiune doar o noapte, nu am avut timp sa încercam toate serviciile, fiind într-un circuit prin judetul Buzau, asa ca am apreciat foarte mult amplasarea. Astfel, dupa ziua dedicata vizitelor la crame si podgorii si la obiectivele turistice din Naeni, am ajuns repede si usor la Mierea. A doua zi am pornit mai departe spre mânastirea Ciolanu si tabara de sculptura Magura, aflate de asemenea la scurta distanta. Ne-au mai ramas locuri de vizitat în zona, asa ca luam în considerare si pentru viitor cazarea în acest loc.

» [Pensiunea Stejarul] raspunde: Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam pe la noi,


Excelent
23/11/2016

Comentarii scrise de: Margine Florin

Comentariu: Am avut placerea de a fi oaspetii pensiunii in drumul nostru de la mare spre casa. Spre regretul nostru timpul alocat escalei la Stejarul a fost prea scurt pt ce ofera gazdele si zona. Curatenia,amabilitatea gazdelor,interesul pt a satisface preferintele culinare sant la cote maxime. Cu siguranta vom revenii cu placere si pt mai multe zile.

Excelent
02/09/2016

Comentarii scrise de: Stelian Moldovan

Comentariu: Locatie superba,personal foarte amabil si serios,curatenie.mancare buna,totul de nota 10! Recomand cu incredere tuturor!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK