OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Cabana Bolboci

Moroieni (Dambovita)

Moroieni (Dambovita)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Cabana Bolboci
01/06/2020

Comentarii scrise de: Tii Nina

Comentariu: Dup? un drum absolut minunat pe Trans-bucegi unde ne-am bucurat de serpentine si promenade absolut minunate,unde ti se a?terne lumea la picioare am ajuns la cabana Bolboci. Aici nu sti ce iti place mai mult. Terasa de unde poti privi lacul cu mun?ii oglindinduse in el, r?s?ritul sau apusul care sunt absolut geniale, sau oamenii foarte ospitalieri de acolo. Voi reveni cat mai curând posibil pentru ca m-am simtit absolut minunat.

"ca la tine acasa"
06/06/2017

Comentarii scrise de: NICOLE

Comentariu: mergem la aceasta cabana de peste 30 de ani...asta spune multe!! ne simtim extraordinar la BOLBOCI..conditiile sunt extraordinare,gazdele sunt foarte ospitaliere si primitore.peisajul este de vis,aer curat de munte,relaxare,liniste..SANATATE...poti face drumetii ..in zona,vizitat PESTERA IALOMICIOAREI...locul perfect pentru o vacanta de neuitat in special pentru copii.nu in ultimul rind mincarea este foarte buna..proaspata ,gatita zilnic cu pricepere si pasiune .nu ezitati sa ajungeti la BOLBOCI!

cabana bolboci
30/11/2012

Comentarii scrise de: aricel

Comentariu: Am fost la aceasta cabana in urma cu doi ani si am fost extrem de multumit de serviciile prestate de catre cabanieri, practic gasesti de toate, cel mai frumos este faptul ca nu te plictisesti niciodata acolo, indiferent de perioada la care este cazat.Mai nou se poate pescui in acest magnific lac de acumulare,dupa cum vedeti pe youtube se gasesc pesti giganti, ptr doar 26ron/zi+permis agvps se poate pescui. Plata se face in moroieni ptr zilele stabilite.Cred ca este cel mai curat lac din tara noastra.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK