Asezata in cel mai linistit cartier din Cheia, pensiunea Nicos este cea mai rustica din zona. Se gateste ca la mama acasa, bucataria fiind una apreciata de ani de zile. Cunoscatorii stiu de ce. Dulceturile, muraturile sunt facute “in batatura”, gazdele fiind experte in arta culinara.
Dispunem de 35 de locuri de cazare, 1 apartament cu baie, 3 camere double cu baie, 4 camere de 3 persoane cu baie si 7 camere mansardate cu baie pe etaj pentru barbati si pentru femei.
Salonul rustic (60 de pers.), decorat cu mobilier masiv de brad, bancutele acoperite cu blanuri de oaie, trofeele vanatoresti, servetele populare si buchetele de flori salbatice, intregesc aceasta locatie a traditiei rurale si a bunului gust intruchipat. In acest salon, pretabil pentru evenimente in familie sau firma, puteti sorbi vinul casei “de Medgidia” ( merlot demidulce) si sa va infruptati din ispitele meniului: pui la ceaun, carnati cu varza, tochitura munteneasca, tocanita, gulas, iahnie de fasole, tuslama de ciuperci, pastravi, crap in saramaura, pizza Nico’s ( cascaval, creveti, ton, ciuperci si bacon), muraturi de casa, specialitati vanatoresti, etc.