OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casa Rustik

Runcu (Gorj)

Runcu (Gorj)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
O experien?? de neuitat.
10/05/2021

Comentarii scrise de: Theo

Comentariu: Gazdele foarte primitoare, m-am sim?it ca si in vizita la niste vechi prieteni de familie. Casa amenajata rustic, bine îngrijit?, camere spa?ioase. Tot ce iti poti dori pentru o escapada lini?tit? in inima mun?ilor. Recomand cu mare încredere!

cald si primitor
14/04/2021

Comentarii scrise de: Ramona

Comentariu: Totul a fost perfect! Camere curate, confortabile, gradina mare frumoasa, foisor, loc pentru gratar. Ciuber-ul cu apa calda a mers de minune la sfarsitul zilei pentru relaxare. Gazdele sunt foarte amabile ?i primitoare, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Recomand!

Un loc de vis
13/10/2020

Comentarii scrise de: Cosmin

Comentariu: Casa amenajata de Eco este primitoare curata si amenajata cu bun gust. Dar cel mai important este ca il vei putea cunoste pe Eco, gazda de la Casa Rustik. Impreuna cu el am avut sansa sa descopar zona Runcu dincolo de orice asteptari. Omul este natural born gazda :). Implicarea sa este totala iar modul in care vede frumusetile locului m-a impresionat.

o experienta minunata!
15/09/2020

Comentarii scrise de: ELIZA BIEL

Comentariu: Un loc deosebit cu oameni deosebit de calzi si gospodari, cu o curte verde si plina de flori, cu camere curate care te fac sa te simti ca acasa, un loc cu seri racoroase, cer plin de stele si multa liniste. Pentru cateva zile am crezut ca suntem acasa la bunici care obisnuiau sa ne rasfete cu mancaruri alese… este minunat sa intalnesti astfel de oameni si sa simti ca isi doresc din suflet sa te faca sa te simti bine. Vom reveni cu siguranta acolo. Multumim ca ati fost gazde minunate!

Ca acasa
06/06/2020

Comentarii scrise de: Cucu Sara

Comentariu: Am fost primiti ca-n familie, gazdele, iubitoare de natura, ne-au imbiat cu ce aveau ele mai bun si mai frumos.Cand ajungi te simti ca la casuta ta de la munte, iar catelul Odi iti alunga stresul pe loc.Foarte aproape de munte, intr-o zona foarte ofertanta.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK