OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Ambient Ranca

Ranca (Gorj)

Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Muntii Parang sunt cei mai stancosi din grupa muntilor cuprinsi in spatial dintre Jiu, Strei si Olt. De la 2519 m alt. Domina zarile Gorjului si ale Valcii si se compara cu puternicele cetati ale Retezatului. Parangul are piscuri ce parca sfarteaza norii, asa cum sunt Carja, Mandra, Stoienita, Setea Mare, Mohorul ; el mai adaposteste lacuri glaciare cu ape curate ca lacrima : Rosiile, Calcescu, Mija, Lacul Verde, etc. ; tot pe domeniul Parangului se formeaza apele bogate si limpezi ale Lotrului, Gilordului si Jiului rasaritean ; paduri nesfarsite, vegetatia din poieni si de pe golurile de munte, animalele sunt alte bogatii ale masivului. In urma cu cativa ani, oamenii au adaugat alte frumuseti acestui tezaur natural, si anume constructiile hidrotehnice din complexul Lotru, lacurile de acumulare Vidra, Petrimanul si Galbenul. 

Statiunea Ranca este situata la altitudinea de 1600 m-1800m, fiind in plina dezvoltare, partiile de ski fiind amplasate pe Muntele Cornesu si varful Papusa, avand diferite grade de dificultate. 

Zapada abundenta de pe parcursul anului, precum si frumusetile naturala ale locului au facut din aceasta statiune un important punct de reper al turismului regional. La Ranca se gasesc 5 partii. Trei de nivel mediu una pentru incepatori si ultima inaugurata in 2011 cu telescaun pentru avansati. Partia m1, este dotata cu instalatie de nocturna. 
Va asteptam cu drag!   

Servicii

Atractii in apropiere:
  • Rezervatie naturala
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Schi
  • Schi fond
  • Mountain bike
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK