OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Remus

Novaci (Gorj)

Novaci (Gorj)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Staţiunea Rânca este situată la altitudinea de 1600-1800 m, la 18 Km de oraşul Novaci, judeţul Gorj, pe DN67 C Novaci - Sugag (Transalpina) fiind o staţiune aflată în plină ascensiune şi dezvoltare atât din punct de vedere al serviciilor cât şi al numărului mare de pensiuni şi hoteluri construite în ultimii ani.
La Rânca se găsesc două pârtii, una de nivel mediu şi una pentru începători, aceasta din urmă fiind dotată şi cu instalaţie de nocturnă

Peştera Muierilor (sau Peştera Muierii) se află în comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, pe teritoriul Depresiunii Getice a Olteniei. Peştera a fost sculptată în calcarele mezozoice de pe marginea sudică a Masivului Parâng, de către râul Galbenul. Cu o istorie foarte bogată, peştera în timpuri străvechi a adăpostit în timpul războaielor, când bărbaţii plecau la lupte, foarte mulţi copii şi femei, de unde i se trage şi numele. Este prima peşteră electrificată din România.


Cheile Gilortului - accesul se face din oraşul Novaci şi se merge către nord pe cursul râului Gilort.
Cadrul natural încercuit de munţi acoperiţi cu păduri de brad face din Cheile Gilortului un loc minunat unde puteţi să petreceţi un week-end plăcut cu cortul.
 
Peştera Polovragi - modelată de bătrânul Olteţ, de-a lungul mileniilor de stăruinţă, într-o bandă de calcare jurasice din sudul Munţilor Căpăţânii, Peştera Polovragi reprezintă un veritabil punct de atracţie turistică în ansamblul obiectivelor din Nordul Gorjului de Est.
 
Mănăstirea Polovragi este o mănăstire de maici cu hramulAdormirea Maicii Domnului, monument arhitectonic din Ţara Românească de secol al XVII-lea, prima datare a sa fiind în anul 1505.

Servicii

Atractii in apropiere:
  • Rezervatie naturala
  • Muzee si galerie de arta
  • Bai termale - Spa
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Vanatoare
  • Pescuit
  • Tenis
  • Schi
  • Mountain bike
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK