OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Hanul lui Hanganu

Orhei (Moldova)

Orhei (Moldova)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Situata la 100 de km de capitala, in satul Lalova, în apropierea a doua dintre cele mai vizitate zone turistice ale Moldovei- Tipova si Saharna –pensiunea rurala “Hanul lui Hanganu” pare a fi solutia perfecta atunci cînd vrei sa uiti de toate grijile si problemele de zi cu zi!

 

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Campie
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
30
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Vanzare produse locale
Terasa sau foisor

Adresa:
Raionul Rezina, satul Lalova - Lalova Orhei, Moldova

Pentru cazare va stau la dispozitie 2 camere de tip “Basca”(camere traditionale cu lejanca), 7 camere standart si o faneata care in ansamblu ofera pina la 30 de locuri! Toate camerele sunt amenajate in stil traditional moldovenesc si dispun de baie proprie!

Cele sapte odai si doua basti, construite si amenajate în stil traditional moldovenesc, cu lejanca, semineu si o masuta mica cu scaunele , ca în “Amintirile” lui Ion Creanga, cu covoare tesute si ulcele din lut, te fac sa uiti cati ani ai si sã te simti ca în copilarie, cînd obisnuiai sa mergi la bunica si sa te lasi alintat. Iar meniul vine sa completeze tabloul: bucate  exclusiv din mancarea traditionala moldoveneasca, din produse alimentare proaspete, de casa, procurate de la locuitorii din Lalova- racitura, placintele la cuptor, zeama de gãina  si nu în ultimul rînd mindria hanului- sarmalutele pitice. Sa uiti de diete, sa maninci si sa nu te mai saturi! De fapt ,complexul e mult mai vast decît atit – o sala polivalenta de 120 m² ,o fîneata, 3 terase, parcare, sauna, livada, vie.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK