OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Motilor

Bucium (Alba)

Bucium (Alba)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Casa Motilor din Bucium Sasa este dedicata iubitorilor de natura, de simplitate si de sat romanesc. De mancare gustoasa, de apa de izvor, de infinita liniste si de privelisti care iti taie rasuflarea. Pentru o plimbare la munte, o cina romantica, o aniversare, un weekend cu familia, cu colegii, o intalnire de afaceri, Casa Motilor este locul perfect, desprins din poveste. 
Pensiunea Casa Motilor este compusa din 4 camere ,cu un numar de 14 locuri de cazare,fiecare camera este dotata cu baie proprie. Pensiunea este astfel amplasata incat ofera o vedere de ansamblu asupra vestitului munte de bazalt Detunata,unic in Europa. 
Te asteptam cu bucate alese 

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Cazare si mic dejun
Locuri:
16
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Vanzare produse locale
Biciclete de inchiriat
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor
Spatiu campare/rulote

Adresa:
str. Principala ,nr.43A - Bucium Sasa517165 Bucium, Alba

Pensiunea oferă 16 locuri de cazare, dispuse in patru camere, 2 camere duble, 2 camere cu 6 locuri, fiecare avand baie proprie, camerele sunt dotate cu tv și wireless inclus. Vă puteți petrece timpul în sala de mase a pensiunii complet echipată cu o capacitate de 30 de locuri. 
Pensiunea noastră va ofera o vedere de ansamblu a vârfului Detunata ( munte unic de bazalt în Europa). 

Un loc arhaic, desprins din poveste şi din vremuri demult apuse, Bucium Sasa te va cuceri de la prima întâlnire cu relief domol şi accesibil de Apuseni, cu verde de cetină de brad, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată. 

Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde să fii răsfăţat şi unde ospitalitatea, buna dispoziţie şi mâncarea proaspătă sunt secretul vacanţelor şi ieşirilor tale. 

Priveliștile sunt inedite, demne de a fi contemplate, de o reală splendoare, natura păstrându-se nemodificată substanțial de trecerea timpului. 

Vă invitam și pe dumneavoastră să vedeți istoria vie ce se resimte unic în această regiune și ca o garanție că o să fiți plăcuți impresionați vă sugerăm să vă lăsați ademeniți fie și numai de vraja poveștilor minunate păstrate de moți, de-a lungul existenței lor milenare. 

Accesul se poate face Brad - Abrud - Bucium (12 km de la Abrud) sau Alba - Iulia - Zlatna - înainte de a intra în Abrud - mergeți catre Bucium (este pe drumul care duce spre Mogoș - există indicatoare numai cu Mogoș). 
Zona prezintă un adevarat interes turistic, întrucat studiile recente arată că în zonă se fac exploatari miniere de mii de ani.  

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK