OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa cu Povesti

Rosia Montana (Alba)

Rosia Montana (Alba)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Casa cu Povesti Rosia Montana este o unitate de cazare cu 4 camere, asezate cate 2 pe nivel, parter si mansarda cu baie pe nivel, hol, intrari separat, tersa spatioasa, incalzita si dotata cu chiuveta apa calda/rece, plita pe gaz, combina frigorifica, prajitor paine, cuptor cu microunde, fierbator, vesela etc. Curtea este spatioasa, ofera locuri de parcare gratuit, exista gratar in curte si ceaun. La 1 minut este un parc de joaca pentru copii si centrul istoric Rosia Montana unde au loc majoritatea evenimentelor importante de peste an.

Tipologie:
Pensiune, Bed & Breakfast
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
10
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Ciubar
Loc de joaca pt copii
Vanzare produse locale
Biciclete de inchiriat
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor
Spatiu campare/rulote
Iaz cu pesti

Adresa:
Rosia Montana, 333A - Rosia Montana517615 Rosia Montana, Alba

Locatia este una linistita retrasa dar la imediata apropiere de centrul istoric, ofera vizibilitate spre Sfinxul de la Rosia Montana (Crucea de pe Chernic), panorama cu masivele din care s-a exploatat aurul pana nu de mult si acces auto cu parcare gratuita in curte.

Oferim spre cazare 4 camere asezate pe 2 nivele, parte si mansarda identice. La parter avem camera cu pat matrimonial si camera cu 2 paturi twin, hol si baie pe hol, mansarda este identica cu parterul dar cu intrare separata, cu alte cuvinte 2 apartamente. In fata este tersa spatioasa, incalzita si dotata cu chiuveta apa calda/rece, plita pe gaz, combina frigorifica, prajitor paine, cuptor cu microunde, fierbator, vesela etc. Locatia beneficiaza de apa calda non stop si incalzire centrala.

Curtea este pavata si avem jacuzii cu aero masaj si hidromasaj incalzit in aer liber care se poate inchiria contra cost si pe baza de programare. Pentru grupuri mai mari mai avem 4 camere cu baie proprie noi, salon mare, posibilitate de mic dejun cu produse locale si locatia este intr-o continua dezvoltare. Pozele e posibil sa nu cuprinda chiar toate facilitatile. 

 

Gradina ofera in sezon, fructe absolut bio, prune, mere, visine, etc dar si legume.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK