OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Casa Boiereasca

Pestera (Brasov)

Pestera (Brasov)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
perfecta pentru familii cu copii
10/07/2017

Comentarii scrise de: Iulia

Comentariu: Am fost 4 familii, toate cu copii, si pentru noi a indeplinit toate conditiile! Au avut pentru toti camere triple (ne-a placut ca nu e pat pliant ci de mobila, familia cu 2 copii a avut o camera mai mare cu canapea), mancare buna, am luat si pranz si cina fiind cu copii; mic dejun cu produse proaspete, variate, branzeturi din zona si foarte bogat pentru 3 margarete, mereu completau;
Nu am avut nici o treaba cu copii!!! fiind spatii dedicate lor, cand a plouat noi am stat in restaurant sau pe terasa si ei s-au jucat in camera de jocuri; afara multe leagane, trambuline si pentru noi foisor si senzlonguri

Relaxare!!
21/05/2017

Comentarii scrise de: ghiorghe oana

Comentariu: Daca vrei sa scapi de stresul de la oras,pensiunea asta e remediul cel mai bun!Ne-am simtit foarte bine,iar serviciile oferite(cazare,mâncare)au fost pe deplin satisfacatoare!este o zona retrasa,dar de o frumusete rapitoare!

Un loc nemaipomenit
26/08/2015

Comentarii scrise de: Sebastian

Comentariu: Un loc minunat; decorul e superb, iar oamenii sunt foarte faini.Foarte aproape de Petera Liliecilor (1km) - loc ce apare si pe Discovery Channel, si Castelul Bran. Poate cel mai frumos a fost trekkingul in Piatra Craiului (4km de pensiune) Am venit cu prietena mea care e Belgianca si i-a placut la nebunie. Mai venim.

Locuri mirifice
28/08/2014

Comentarii scrise de: Mihai Turlac

Comentariu: Oameni primitori,peisaj de poveste , liniste deplina si totul la numai 10 minute de Bran. Este tot ceea ce iti poti dori pentru un concediu superb.

Excelent !
20/05/2014

Comentarii scrise de: Simona Buzatu

Comentariu: Locatie buna, oameni prietenosi, mancare buna, curat si liniste. Zona este o minune.Animale vezi in fiecare curte: cai, oi, vaci si pasari.Mult verde. Recomandat pentru cupluri si familii cu copii. Un singur minus a fost salteaua patului care este foarte subtire.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK