OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Cerbul

Fundata (Brasov)

Fundata (Brasov)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Casa Cerbul este situata in localitatea Fundatica jud.Brasov, intr-o zona retrasa, linistita unde va veti putea petrece timpul liber intr-un mod placut admirand maretia muntilor Leaota, Piatra Craiului si Bucegi. Capacitatea pensiunii este de 12 persoane: 6 camere matrimoniale , dintre care 4 camere cu grup sanitar propriu si o suita formata din doua camere matrimoniale cu un grup sanitar. Pensiunea dispune de doua livinguri unul la mansarda de 35 metri patrati si unul la parter de 50 metri patrati, acesta din urma avand si  semineu. Bucataria aflata exclusiv la dispozitia turistilor are o suprafata de 50 metri patrati fiind utilata modern, dar in acelasi timp dispunand si de o plita traditionala cu semineu.

In incinta nu se fumeaza.Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Tipologie:
Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie:
Munte
Cazare:
Toata cladirea, Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
12
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Vanzare produse locale
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Str. Principala nr. 11A - Fundata507071 Fundata, Brasov

Casa Cerbul dispune de 4 camere cu baie proprie si o suita formata din doua camere si o baie. In toate camerele exista paturi duble matrimoniale. Baile sunt dotate cu uscatoare de par . In incinta se intra obligatoriu in papuci de unica folosinta pusi gratis la dispozitie de catre unitate.

Avand in vedere faptul ca incalzirea spatiului se face cu centrala termica, in cazul in care se doreste foc in seminee (pentru ambient), acest lucru va fi facut de catre personalul unitatii contra cost.

De asemenea , in cazul in care se doreste prepararea hranei la plita din foisor sau se doreste a se face gratar, unitatea nu asigura lemne.

Pensiunea se inchiriaza pentru minim 2 nopti

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK