OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Escala Rooms

Ghimbav (Brasov)

Ghimbav (Brasov)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Escala Rooms este locul ideal pentru o vacanta la munte, dar si pentru persoane care se afla in tranzit in zona Brasovului. Fiind pozitionata in Ghimbav, Escala Rooms este in centrul a peste 18 atractii turistice din judetul Brasov. Aceeasi distanta fata de Brasov, 10-15 minute, se parcurge cu masina pentru a vizita Rasnov, Bran, Cristian si Poiana Brasov, dar si viitorul aeroport.

Atat pentru turisti cat si pentru persoane in trazit, Escala Rooms ofera camere duble, triple si qvadruple la cele mai inalte standarde de confort si curatenie. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit, acces in camera prin cod si parcare privată gratuită. Toate camerele Escala Rooms includ baie privată.

Mai mult, Escala Rooms ofera preturi cu discount pentru inchirierea camerelor pentru mai mult de 3 zile.

 

 

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
44
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Carte de credit acceptata
Aer conditionat

Adresa:
Strada Avram Iancu nr. 1 - 507075 Ghimbav, Brasov

Escala Rooms ofera oaspetilor 18 camere cu o capacitate de cazare de 44 persoane. Este locul ideal pentru familii cu 2-3 copii care au posibilitatea sa inchirieze camere triple sau qvadruple la cele mai bune preturi de cazare pentru a vizita atractiile turistice din Brasov. Escala Rooms este si locul ideal pentru persoane aflate in tranzit in Brasov pentru care punem la dispozitie care single si duble la cele mai avantajoase preturi. 

Complexul a fost deschis in martie 2021 si ii intampina pe oaspeti intr-un design modern, nou si bineinteles la cele mai inalte standarde de confort si curatenie.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK