OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Moieciu-Bucegi

Moeciu De Jos (Brasov)

Moeciu De Jos (Brasov)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Este așezată în incinta unei suprafețe de 5000mp de teren mărginită de răul Turcu-Moeciu și în vecinătatea Castelului Bran (4 km).

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera, Apartament
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
16
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Loc de joaca pt copii
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Str. Drumul Mic nr. 379A - 507135 Moeciu De Jos, Brasov

Vila Moeciu-Bucegi este compusă din 1 apartament cu 4 locuri de cazare și un sanitar propriu, 6 camere cu pat dublu și grup sanitar propriu, o camera dublu funcțional cu grup sanitar propriu (sala de conferință sau dormitor cu 3 locuri), o bucătărie (dotată cu frigider, aragaz , cuptor cu microunde etc), o sala de mese pentru 30 persoane (cu șemineu), o sala de ping-pong, o sala loc de joacă pentru copii.

Fiecare cameră a pensiunii „Vila Moeciu-Bucegi” se ridică la standardele cerute de normele actuale de clasificare.Aceastea au în dotare mobilier compus din: canapea, masă cu 2 scaune, dulap, coafeză, comodă pentru televizor.

 O atracție particulară a Pensiunii Moeciu Bucegi este grădina mare, un loc umbros și plin de verdeață unde va puteți relaxa fără nici o grijă.

Aici avem amenajată o păstrăvărie de agrement, teren de joacă pentru copii, grătar, foișor, leagăn, mese, șezlonguri.

În grădina este amenajat un teren de sport multifuncțional (fotbal, tenis de câmp, volei, etc) cu suprafață din iarbă artificială, cu marcaje aplicate, cu fileu și cu porți de fotbal.

Pensiunea „Vila Moeciu-Bucegi” este pregătită şi pentru întâlnirile de afaceri având o sală de conferinţe cu 30 de locuri.

Nota : Plata se poate face si cu tichete de vacanta, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare.

Masa poate fi servită la restaurantele din apropiere: restaurantul “La Turnu” situat la o distanță de 250m; restaurantul “Valea Soarelui” situat la o distanţă de 400m și la restaurantul “La Podul Turcului” situat la o distanţă de 700m. De asemenea se recomandă restaurantul Crăiasa Munților situat la o distanță de 4km

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK