OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Cetatea Carului

Moeciu De Jos (Brasov)

Moeciu De Jos (Brasov)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
De vis
01/09/2020

Comentarii scrise de: Nicoleta Rusu

Comentariu: Am revenit pentru 2 saptamani de odihna la niste prieteni pe care i-am regasit prieteni dupa 8 ani. Aici totul este facut sa te simti bine, rasfatat. Totul este de nota 10. Locatia este superba (Mica Elvetie), mancarea este foarte buna, interactiunea cu proprietarii este de nota 10. Ne-am simtit in siguranta si din punct de vedere al pandemiei (mese separate pe numar de camera, purtarea mastii obligatorie in interior, dezinfectant la fiecare etaj, personal care poarta masca si manusi permanent, turistul nu pune mana pe nimic comun, nici sa isi puna apa din sticla). Apreciem enorm respectarea regulilor si a legislatiei... Va multumim pentru ospitalitate si speram sa va revedem cu bine (oriunde veti fi) :)

O relaxare de vis.
13/08/2019

Comentarii scrise de: Luca

Comentariu: Un peisaj mirific,mancare foarte buna, gazde primitoare care fac totul sa te simti cat mai bine.Asa Da, FELICITARI.NOTA 10.

Un sejur reusit
03/05/2019

Comentarii scrise de: Cristina Stefan

Comentariu: Am petrecut cateva zile excelente in aceasta pensiune. Totul este asa cum se vede in imagini, dar privelistea de pe terasa pensiunii este uluitoare. Mancarea foarte buna, camera foarte curata, personalul foarte amabil, locurile de joaca pentru copii diverse, curte generoasa unde copiii pot alerga in voie. Felicitari intregii echipe a pensiunii. Cu siguranta vom reveni!

minunat
29/01/2019

Comentarii scrise de: ilie marinescu

Comentariu: La sfârsit de ianuarie 2019 am zis sa mergem 2 zile la munte.Am ales pensiunea Cetatea Carului ghidati de impersiile citite. A fost de vis. Locatia, peisajul, mâncarea foarte buna , curatenia si nu in ultimul rând ospitalitatea gazdelor. Atât mama dlui Samoila cât si dansul sunt oameni pe care doresti sa-i intalnesti cât mai des. Oameni calzi si primitori .Cat despre personal de serviciu f amabil si doresc sa le multumesc tuturor pentru 2 zile minunate.Vom reveni.

Splendid
02/01/2019

Comentarii scrise de: Constanta Stan

Comentariu: Am petrecut Revelionul aici si totul a fost foarte frumos .De la mancare , pana la peisajele superbe pe care le poti admira ...la camerele curate si amabilitatea proprietarilor si angajatilor ..Abia asteptam sa revenim cu mare drag in acest loc minunat ..
Cuvintele sunt de prisos .Splendid !!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK