OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Cetatea Carului

Moeciu De Jos (Brasov)

Moeciu De Jos (Brasov)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Sarbatori Pascale intr-un loc de rai
07/05/2022

Comentarii scrise de: Gheta Carmen

Comentariu: Am petrecut Sarbatorile Pascale 2022 intr-un loc cu un peisaj de vis, mancare gustoasa, curatenie si foarte multa voie buna.Proprietarii sunt gazde primitoare si au creat conditii excelente pentru ca toti clientii sa se simta bine.Sigur revenim sa mai stam la o vorba cu nea Vasile pe terasa .

Liniste, relaxare, mâncare ca la mama acasa
26/04/2022

Comentarii scrise de: Nita Mihaela

Comentariu: Foarte frumos, liniste, curatenie, mâncare buna, gazde primitoare.

Sarbatori pascale 2022
25/04/2022

Comentarii scrise de: Dragos Nita

Comentariu: Pensiunea se afla într-un peisaj de vis: de pe terasa ai privelistea muntilor Bucegi si din fata pensiunii muntii Piatra Craiului. Gazdele sunt persoane deosebite care stiu ce înseamna turismul si pregateste fiecarui turist un sejur de vis. Daca treci prin zona Moeciu este pacat sa nu servesti din bucatele pregatite aici. Mi-am adus aminte de mama, cum pregatea bucatele acasa. Am petrecut un sejur minunat de povestit prietenilor ca sa nu rateze aceasta pensiune.

Superb
25/04/2022

Comentarii scrise de: Nita Mihaela

Comentariu: Totul este la superlativ. Camera foarte curata, gazdele foarte amabile, mâncarea ca la mama acasa. Foarte gustoasa. Recomand cu toata încrederea. Nota 10.

Revelion2022 de neuitat la Pensiunea Cetatea Carului
09/01/2022

Comentarii scrise de: Filip Claudia

Comentariu: Revelionul 2022 am ales sa-l petrecem aici, un loc pitoresc departe de aglomeratia oraselor, impreuna cu prieteni dragi. Drumul panala Moeciu de Jos este bun si de o frumusete aparte. Am fost primiti cu bucurie de gazde cu amabilitate si bunatate. Camera cu un peisaj de vis, cu vedere la M-tii Bucegi, spatioasa, confortabila bine incalzita si apa calda la discretie, ne-a facut sa ne simtim ca niste oaspeti alesi. La restaurant, bucatareasa s-a intrecut in a ne pregati cele mai bune bucate si dulciuri, fara mila de bietele doamne sau domnisoare care se uitau cu jale la siluete si greu se opreau in a manca tot din farfurie, petrecerea de revelion a fost animata cu brio de Dj, care ne-a impulsionat cu diversitatea melodiilor, avand din toate genurile, astfel incat ringul de dans a fost mai tot timpul plin.Trecerea dintre ani a fost marcat cu un foc de artificii de vis. Prima zi a anului 2022 ne-au incantat Ansamblul Mugurel de la Rasnov, cu traditii si dansuri populare la sfarsit invitandu-i pe toti din sala sa se bucure de dansurile populare si hore alaturi de ei. Am ramas cu multe amintiri frumoase, recomand cu drag Pensiunea Cetatea Carului.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK