OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Atti

Valea Draganului (Cluj)

Valea Draganului (Cluj)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Situată în Valea Drăganului, într-un cadru natural unic, foarte aproape de centrul localității, Casa Atti vă asteaptă să petreceți câteva zile minunate într-o atmosferă relaxantă, departe de aglomeratia urbană și stresul cotidian. Casa de vacanță este situată pe marginea râului Drăgan la o altitudine de 550 m, în apropierea masivului muntos Vlădeasa din județul Cluj. Casa Atti ofera posibilități de cazare în condiții foarte bune, la noi aveți parte de o curte mare cu iesire la râul Drăgan, un foișor spațios, grătar, bucătărie complet utilată, Wi-fi, televiziune prin cablu, locuri de parcare și un ciubăr cu apă sărata caldă penru relaxare totală.

Tipologie:
Casa de vacanta
Pozitie:
Munte
Cazare:
Toata cladirea
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
8
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Loc de joaca pt copii
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Str. Principala 252 D - Valea Draganului407478 Valea Draganului, Cluj

Casa Atti poate să găzduiască 6-8 persoane. Cabana are două nivele, la etaj se află două camere, una cu pat matrimonial, respectiv una cu un pat etajat și două paturi de o persoană. La parter se găsește livingul(cu o canapea extensibilă), bucătăria bine dotată și baia.

Cabana dispune de televizor, Wi-fi.

Proprietatea este compusă dintr-o casa de vacantă cu terasă o gradină mare cu locuri de parcare si un foișor spațios cu grătar și sobă de gătit.

Pentru o experiența unică vă punem la dispoziție un ciubăr cu apă caldă sărată. (!) Mențiune: folosirea ciubărului atrage un cost suplimentar de 200 RON/2 zile.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK