OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Lacul Stiucii

Sacalaia (Cluj)

Sacalaia (Cluj)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Minunat!
06/09/2023

Comentarii scrise de: Andra

Comentariu: Am fost ieri si am fost super încântati! O servire de nota 10! Ospatarul foarte harnic si rapid. Servirea a fost excelenta! Chiar daca terasa a fost plina, totul a mers foarte repede! Multumim pentru mâncarea gustoasa! Recomandam cu drag!

Un loc excelent
08/03/2022

Comentarii scrise de: Gorneanu

Comentariu: De 4 ani merg cu sotia mea, iar aici am facut cu adevarat concedii frumoase. Mâncare extraordinara, apa în piscina super si binenteles, oamenii care te servesc. extraordinari! Felicitari pentru curatenia si ospitalitatea gazdelor la aceasta locatie!

Recomand cu încredere! Foarte frumos si placut!
06/09/2020

Comentarii scrise de: Antal

Comentariu: Am fost cu sotul si fetita de 5 luni primul Weekend din Septembrie 2020.

Cu privinta la camera: am fost cazati la etajul 2 unde privelistea dadea pe lac. (Recomand camere de la 200 la 205 singurele care au priveliste pe lac) Am cerut patut pentru micuta fiind inclus in pret dar era pe jumate rupt ??. Uscatorul de par este disponibil in comun.

Cu privinta la piscina: este cu apa încalzita si sunt destul de multe sezlonguri distantate. Inclus in pret sunt si prosoapele pentru piscina (trebuie sa le cereti)

Cu privinta la mâncare: Este okei pret cu calitatea ei. Noi fiind vegetariani nu am murit de foame si au fost destul de multe alegeri si variante. Ultima seara (fiind si duminica seara) am stat foarte mult sa asteptam un lángos si o supa de legume care când au ajuns (dupa aproximativ 40 de minute) supa s-a prezentat cu carne! Dar foarte amabili au schimbat supa care când a ajuns s-a tot prezentat cu o bucata de carne de pui in ea! (asta ma face sa gandesc ca era supa pe carne si ca s-a scos ?carnea din ea? sa para doar cu legume)

Duminica si sâmbata seara este mereu plina terasa si deaceea se asteapta mult de când s-a preluat comanda.

Terasa unde esti servit la masa este draguta si are privelistea spre lac unde seara se vede mereu apusul.


Cu privinta la chelneri: Sau prezentat foarte amabili. Dar nu prea purtau masca in interior cea ce facea si pe clienti sa aleaga daca sa puna sau nu, chiar daca scria ca este obligatoriu in interior.

Camerele trebuie predate pana la ora 11:30 dimineata.

Cu privinta la lac: este la 2 km sau chiar mai putin singurul pod de lemn de unde oameni merg cu barcutele la pescuit sau sa înoate.
În fata la pensiune este o mica cabanuta din lemn între stufisi dar nu se poate ajunge la ea pentruca podul din lemn la care este conectata este rupt.

În împrejurimi: recomandam sa mergeti câteva sate dupa sacalaia aproximativ 15 minute cu masina in satul Sic unde este un traseu de mers pe jos, aproximativ 1 km de pod tot din lemn între stufisiuri si cu 3 cabanute din lemn.
Iar in Gherla este memorialul de vazut.

Pensiunea însine este draguta si la un pret acceptabil. Când nu este perioada de vârf este 150 de lei pe noapte la o camera dubla si daca se are tikete Sodexo pe CARD se poate plati cu ele. Alte tikete (Ex:edenred etc) sau tikete de hârtie nu sunt acceptate.
Noi am fugit din Cluj pentru un concediu de un Weekend si sincer pe viitor as mai veni, dar tot asa prin Septembrie când pensiunea este mai aerisita si nu sunt asa multi nici in piscina.


Grozav!
03/06/2020

Comentarii scrise de: Ioana Borha

Comentariu: Totul a fost la superlativ! Camera spatioasa si foarte curata,mancarea extraordinara si personalul foarte amabil!
Va multumim!
(Tradus cu Google)

Plecare pl?cut?
03/04/2018

Comentarii scrise de: Pierre Bayenet

Comentariu: Pensiune modern?, modest?, dar confortabil?. Am venit cu mul?i copii care au g?sit spa?ii interioare ?i exterioare. Vedere magnific? a lacului din camera de zi superioar?. Doar un punct slab este alimentul care este ok, dar nimic mai mult.
(Tradus cu Google)

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK