Situata in depresiunea Baraolt de langa muntii Harghitei, Cabana Bodvaj este locul ideal pentru detasarea completa de stresul cotidian aceasta fiind situata in inima naturii. Pe langa relaxare si aer curat, Cabana Bodvaj dispune de: drumetii, biciclete, atv, plimbari cu caiacul, vizite la stana, petreceri private,hamace, paintball, ping-pong, darts, Nintendo Wii, PS3, jocuri de societate.
Dotari: 9 dormitoare duble, 5 bai, bucatarie utilata complet, loc de luat masa, parcare.
Pachete optionale:
- Gourmet Weekend: va invitam să petreceți un week-end tradițional românesc alături de noi, oferindu-vă un purceluș de lapte (10 kg) preparat la proțap, stropit din abundență cu mirodenii asezonat cu mămăliguța și murături. Pachetul se pretează pentru un minim de 10 persoane, include masa festiva si întreaga capacitate de cazare(18 persoane) pe perioada weekendului.
- Pomana porcului :Va invitam sa gustați din bucatele tradițional românești beneficiind de servicii într-un peisaj natural!
Ziua 1: Primirea in pensiune cu țuica fiarta și pâine de casa cu untura. După acomodare va așteptam să vă delectați cu un bufet alcătuit din cele mai bune produse locale. Bufetul conține: brânzeturi locale, mezeluri tradiționale, murături făcute în casă.
Ziua 2: Mic dejun tradițional romanesc alcătuit din omleta țărăneasca, dulceața de casa, zacusca.
Intre timp măcelarul nostru va pregăti porcul in stil tradițional romanesc. Nu va lipsi ciorba acra de porc la care se adaugă mult iubita pomana a porcului asezonata cu mămăliguța și varza murata. De asemenea din porcul sacrificat se vor prepara: caltaboș, sângerete, cârnați, jumări.
Ziua 3: mic dejun tradițional romanesc alcătuit din caltaboș, sângerete, jumări asezonat cu legume.
Pachetul include pregătirea porcului tradițional (200 kg), cazare 3 nopți, mesele .
Observații!
Ø Pachetul se adresează unui grup de 18 de persoane cu maxim
Ø Suntem preocupați de sănătatea dumneavoastră de aceea porcul este avizat sanitar-veterinar.
Ø Fiecare familie va pleca acasă cu un pachet format din: caltaboș, carnat, sângerete, șorici, jumări și carne.