OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Csatari

Praid (Harghita)

Praid (Harghita)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Merita toti banii
22/02/2016

Comentarii scrise de: Lup Ancuta

Comentariu: Ne-am cazat in februarie 2016 si am fost foarte multumita. Eu, am stat cu, copilul in mai multe locuri in Praid, dar aici am fost cel mai multumita. Curat, personalul foarte amabil, curtea foarte frumos amenajata (copilul s-a plimbat cu bicicleta in fiecare zi), foarte aproape de salina (chiar daca ploua, nu am fost nevoita sa merg cu masina la salina, am pus copilul intr-o patura si in 3 min am ajuns la autobus) si mancarea mereu proaspata si gustoasa. Sigur revenim si in toamna

pensiunea csatari
31/07/2015

Comentarii scrise de: ciobotariu ana claudia

Comentariu: ne-am cazat de craciun 2014.....subscriu cele mentionate de catre ceilalti turisti si recomand cu incredere !!!!

primitoare si curata
13/01/2015

Comentarii scrise de: Adriana

Comentariu: am fost in decembrie 2014 la aceasta pensiune, am fost bine primiti, am avut un apartament cu doua camere, f curat si atmosfera primitoare.
restaurantul este elegant, portiile sunt generoase si mancarea foarte buna
o sa revenim cu siguranta!

Recomand
20/01/2014

Comentarii scrise de: Bogdan

Comentariu: Totul este excelent. Nu este o simpla pensiune, ci un adevarat complex turistic care ofera cazare in doua cladiri plus cca. 10 casute, bar, restaurant, loc de joaca pentru copii.
Am stat 2 nopti intr-o camera tripla, de fapt un fel de garsoniera in care toate dotarile sunt categoria premium, de la incepand cu caliltatea gresiei de la intrare pana la ultimele decoratiuni. Toate spatiile sunt decorate cu gust si eleganta pana in cele mai mici detalii - pana si toaletele au perdele stilizate, faianta cu model si aranjamente florale. Proprietarii nu s-au zgarcit la calitate iar asta se simte in confortul de exceptie pe care il simti pe toata durata sejurului.
Meniul este foarte variat, bogat in preparate clasice si traditionale, mai ales acestea fiind senzationale. Portiile sunt mai mult decat generoase si realizate cu produse din zona, la un raport pret/calitate mai mult decat rezonabil.
In general, raportat la preturi calitatea restaurantului si a cazarii sunt deosebite. Aceasta pensiune va fi destinatia noastra categorica, ori de cate ori vom avea drum in zona.

Super
17/11/2012

Comentarii scrise de: Mircea

Comentariu: Am fost oaspetii pesiunii in noiembrie 2012,conditii minunate,mancare ca la mama acasa,servire ireprosabila.
Multumim si vom reveni cu placere.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK