OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Medvehaz

Praid (Harghita)

Praid (Harghita)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 4

 

Vă invităm să beneficiaţi de renumita ospitalitate a ardelenilor, să descoperiţi farmecul naturii din inima Transilvaniei, aerul curat al zonei, precum şi obiectivele turistice care reflectă armonia dintre cultură, viaţă, natură şi om.

 

În mijlocul acestor miracole se află Pensiunea Medveház, cu un număr de 19 camere concepute şi realizate în stil traditional, care Vă oferă confortul optim pentru o vacanţă de neuitat. Camerele sunt echipate cu baie proprie, televizor şi minifrigider.

 

 

 

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Munte
Cazare:
Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
38
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Animale acceptate
Loc de joaca pt copii
Carte de credit acceptata
Internet
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Str. Tanorok nr. 1152 - 537240 Praid, Harghita

Localitatea Praid este una dintre cele mai importante staţiuni balneare din Transilvania, obiectivele turistice din staţiune fiind vizitate de mii de turişti anual.

 Situat în centrul localităţii, într-o zonă liniştită şi ferită de aglomeraţie, Pensiunea Medveház Vă oferă posibilitatea de a petrece vacanţa într-un mediu natural, înconjurat de peisajul fabulos al Munţilor Gurghiului.

 Parcarea privată, locul de grătar, internet prin wireless, precum şi filagoriile, sunt facilităţi care contribuie la satisfacerea nevoilor dvs. Întrucât şi copii trebuie să se bucure de farmecul naturii, punem la dispoziţia acestora un loc de joacă special amenajat, precum şi o grădină, unde au posibilitatea de a elibera energia acumulată în viaţa de zi cu zi.

 În cadrul restaurantului, aveţi posibilitatea de a gusta atât mâncăruri locale cât şi internaţionale, preparate din produse proaspete şi naturale.

 Dovada succesului nostru sunt sutele de clienţi care aleg serviciile noastre în fiecare an.

 Vă aşteptăm cu drag!

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK