OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Cotiso

Costesti (Hunedoara)

Costesti (Hunedoara)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Superb!
22/09/2018

Comentarii scrise de: A. Circiumaru

Comentariu: Un sejur minunat! Recomand cu caldura! Pensiunea foarte frumoasa, curatenie impecabila, servicii deosebite si mancarea delicioasa!
O mentiune speciala pt Bobita, cainele -ghid ?? Insoteste turistii la cetatile Blidaru si Costesti, are grija sa ajunga cu bine inapoi, stie potecile mai usoare si traseele prin cetati, iar, daca o poteca nu duce nicaieri interesant, nu mai merge in fata grupului, ci ia pozita asezat cu fata inspre directia corecta de mers si asteapta pana turistii revin la directia corecta, dupa care o ia iar inainte dand vesel din coada ?? Nu cerseste, nu supara pe nimeni si lucreaza pt o cana de apa si putina mancare ?? Si si-ar dori un om al lui pe care sa il insoteasca in fiecare zi ??

Pensiunea Cotiso
03/01/2018

Comentarii scrise de: Ion Cioroianu

Comentariu: Am fost la pensiunea Cotiso de 2 ori ?i afirm c? totul este cum trebuie-primire bun?, cazare bun?, mâncare bun?, zon? pl?cut? ?i cu mult? istorie, pre? de bun sim?, aer extraordinar. Proprietarii pensiunii sunt oameni normali, amabili cu turi?tii. A?a ar trebui s? fie pensiunile din România ?i proprietarii lor.

recomand
26/09/2017

Comentarii scrise de: Ghita Viorel

Comentariu: Recomand cu mare incredere aceasta pensiune, conditii foarte bune, personal cu simt de raspundere si sunt foarte recunoscator lui Petrica Hamu angajat al pensiunii, pentru ca aceasta persoana mi-a recuperat portofelul cu acte, bani, carduri, consider ca fiind un gest plin de omenie si constiinta, multumim.

Merita toti banii!
31/07/2017

Comentarii scrise de: Raul

Comentariu: Este un loc superb, imens, in care sigur gasesti metode de a petrece timpul intr-un mod placut. Curtea este foarte mare, sunt o gramada de balansoare, banci, hamace, foisoare cu loc de gratar, toate asa gandite incat nimeni sa nu deranjeze pe nimeni.

Sincer am umblat in toata tara, dar o pensiune cu asa mult teren si atata intimitate si asa multe optiuni de petrecere a tipului inca nu am gasit. Au si restaurant si vreo 2 terase, dar si bucatarie, unde poti sa-ti prepapri singur mancarea.

Este frigider cu congelator (poti sa-ti recongelezi pastilele de la geanta frigo), sunt mai multe gratare, astfel ca nu trebuie sa astepti dupa alti turisti. Camerele sunt curate si frumoase, au balcoane.

Este o afacere de familie, deci oamenii sunt ok, le pasa si se vede ca isi dau interesul. Ne-au oferit indicatii legate de obiectivele si starea drumurilor din zona, ne-au gatit papanasi la cerere (cei mai buni), ne-au ajutat cu tot ce au putut. Tot respectul.

Un colt de rai
14/09/2014

Comentarii scrise de: Sorin

Comentariu: Despre pensiune numai de bine, am mancat bine, totul era curat ... de peisaj ... am pus in titlu ...
Socant: era sambata seara si umblasem destul de mult toata ziua iar duminica ma asteptau 300 de km pana acasa si alte obiective si alti tineri venisera la un chef ... era ora 23 ... i-am rugat putin mai incet ... culmea este ca din acel moment nu am mai auzit nimic... am dormit excelent ... si acum ma gandesc ca ar trebui sa multumesc si gazdelor pentru aceasta ...
Le multumesc si pe aceasta cale parintilor care si-au educat astfel copii... si bravo si lor

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK