OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Comentariu adaugat

Comentarul tau a fost trimis pentru verificare catre redactia LaPensiuni.ro.
Va fi publicat in cel mai scurt timp posibil.

Eroare neprevazuta in timpul operatiunii. Contactati suportul tehnic al LaPensiuni.ro!

Pensiunea Cotiso

Costesti (Hunedoara)

Costesti (Hunedoara)

Ai fost deja in aceasta pensiune?

Adauga comentariul tau!
Un sejur de vis
07/08/2021

Comentarii scrise de: Aurelia Mircescu

Comentariu: O pensiune pe care o recomand cu tot sufletul. Situata într-un peisaj de basm, cu foisoare, sezlonguri, leagane si locuri de joaca pentru copii, cu o curte mare, de un verde ireal, marcat din loc in loc de muscate si alte flori, Pensiunea Cotiso este locul unde îti doresti sa revii. Dar toate acestea nu ar fi posibile fara minunatele noastre gazde. Doamna Maria si întreg personalul sunt foarte atenti la dorintele clientilor, persoane calde care te fac sa te simti bine. Camerele amenajate cu gust si curate, iar bucatele absolut delicioase.
Pensiunea este pet friendly. Animalutele din curte, cei doi catei si pisoiul Carlos, sunt prietenoase si jucause. Unul dintre catei însoteste turistii pâna la cetati si îi conduce pe drumul spre casa. Cu siguranta vom reveni.

Superb!
22/09/2018

Comentarii scrise de: A. Circiumaru

Comentariu: Un sejur minunat! Recomand cu caldura! Pensiunea foarte frumoasa, curatenie impecabila, servicii deosebite si mancarea delicioasa!
O mentiune speciala pt Bobita, cainele -ghid ?? Insoteste turistii la cetatile Blidaru si Costesti, are grija sa ajunga cu bine inapoi, stie potecile mai usoare si traseele prin cetati, iar, daca o poteca nu duce nicaieri interesant, nu mai merge in fata grupului, ci ia pozita asezat cu fata inspre directia corecta de mers si asteapta pana turistii revin la directia corecta, dupa care o ia iar inainte dand vesel din coada ?? Nu cerseste, nu supara pe nimeni si lucreaza pt o cana de apa si putina mancare ?? Si si-ar dori un om al lui pe care sa il insoteasca in fiecare zi ??

Pensiunea Cotiso
03/01/2018

Comentarii scrise de: Ion Cioroianu

Comentariu: Am fost la pensiunea Cotiso de 2 ori ?i afirm c? totul este cum trebuie-primire bun?, cazare bun?, mâncare bun?, zon? pl?cut? ?i cu mult? istorie, pre? de bun sim?, aer extraordinar. Proprietarii pensiunii sunt oameni normali, amabili cu turi?tii. A?a ar trebui s? fie pensiunile din România ?i proprietarii lor.

recomand
26/09/2017

Comentarii scrise de: Ghita Viorel

Comentariu: Recomand cu mare incredere aceasta pensiune, conditii foarte bune, personal cu simt de raspundere si sunt foarte recunoscator lui Petrica Hamu angajat al pensiunii, pentru ca aceasta persoana mi-a recuperat portofelul cu acte, bani, carduri, consider ca fiind un gest plin de omenie si constiinta, multumim.

Merita toti banii!
31/07/2017

Comentarii scrise de: Raul

Comentariu: Este un loc superb, imens, in care sigur gasesti metode de a petrece timpul intr-un mod placut. Curtea este foarte mare, sunt o gramada de balansoare, banci, hamace, foisoare cu loc de gratar, toate asa gandite incat nimeni sa nu deranjeze pe nimeni.

Sincer am umblat in toata tara, dar o pensiune cu asa mult teren si atata intimitate si asa multe optiuni de petrecere a tipului inca nu am gasit. Au si restaurant si vreo 2 terase, dar si bucatarie, unde poti sa-ti prepapri singur mancarea.

Este frigider cu congelator (poti sa-ti recongelezi pastilele de la geanta frigo), sunt mai multe gratare, astfel ca nu trebuie sa astepti dupa alti turisti. Camerele sunt curate si frumoase, au balcoane.

Este o afacere de familie, deci oamenii sunt ok, le pasa si se vede ca isi dau interesul. Ne-au oferit indicatii legate de obiectivele si starea drumurilor din zona, ne-au gatit papanasi la cerere (cei mai buni), ne-au ajutat cu tot ce au putut. Tot respectul.

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK