OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Wagner

Sighisoara (Mures)

Sighisoara (Mures)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 1

Casa Wagner va invita in cetatea medievala a Sighisoarei, in inima Transilvaniei pentru a trai o experienta de neuitat.. Hotelul se afla situat intr-o locatie istorica unica, in Piata centrala a cetatii medievale. Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul, dateaza din sec. XVIII si sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial UNESCO.

Tipologie:
Pensiune
Pozitie:
Deal
Cazare:
Apartament, Camera
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
64
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Restaurant
Activitati teambuilding
Carte de credit acceptata
Internet
Terasa sau foisor

Adresa:
Piata Cetatii, nr.7 - Sighisoara, Mures


Veţi fi înconjurat de o atmosferă istorică unică din momentul în care intraţi in hotel. Fiecare cameră de la Casa Wagner a fost redecorată pentru a păstra cât mai bine trăsăturile trecutului, oferind facilităţi moderne, precum minibar, telefon şi TV prin satelit. Toate camerele au cel puţin o piesă de mobilier de epocă.

Restaurantul oferă o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională şi tradiţională, iar crama este o atracţie datorită decorului său rustic. Cu o capacitate de 80 locuri, este locul unde va puteti bucura de o colectie aleasa de vinuri si bauturi. Aceste facilităţi, împreună cu fermecătoarea curte interioară creează un cadru excelent pentru seminarii, cocktailuri, banchete sau petreceri de nuntă memorabile.  

Sala de conferinta: in stil amfiteatru are o capacitate de 130 de locuri iar sala in stil careu sau consiliu o capacitate de 30 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV si DVD).


Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK