OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Barlogul Ursului

Porumbacu De Sus (Sibiu)

Porumbacu De Sus (Sibiu)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 0

Inaugurată în 2022, Cabana Bârlogul Ursului se află în zona Valea Porumbacului, la câteva minute de mers pe jos de parcurile tematice Castelul de Lut Valea Zânelor și Povestea Calendarului.
În cele două dormitoare de la etaj pot dormi patru adulți și doi copii. La parter, găsiți un living spațios, cu televizor și sistem multimedia dar și o bucătărie complet mobilată și utilată. Baia este tot la parter și este dotată cu duș italian.
Tipologie:
Pensiune, Cabana
Pozitie:
Munte
Cazare:
Toata cladirea
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
4
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Ciubar
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
Valea Porumbacului - 557192 Porumbacu De Sus, Sibiu

Capacitate 4 adulți, 4 copii. Preț pe toată cabana 980 lei/noapte în weekend, 740 lei/noapte în rest. Închiriere pe minim 2 nopți. Ciubărul se achită separat iar tariful variază în funcție de perioadă.

Ce ziceți de o baie caldă în ciubăr?
Cei care doresc să se relaxeze, se pot răsfăța cu o baie în ciubărul din spatele cabanei, bucurându-se de aerul curat al pădurii ce ne înconjoară.
Vă veți bucura de condiții de lux, totul este nou! Mobila este făcută la comandă din lemn masiv, încălzirea se face atât în pardoselală, cât și prin calorifere. Temperatura urcă imediat, datorită centralei electrice iar șemineul pe peleți suplimentează pentru serile friguroase. Având flacăra la vedere, șemineul accentuează atmosfera călduroasă din interiorul cabanei, mai ales când afară totul este îmbrăcat în omăt.
Facilitățile din bucătărie sunt moderne și acoperă orice capricii culinare. De asemenea afară aveți un foișor cu grătar și masă iar, alături, ceaun cu pirostrii.
Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK