OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa din Vale

Vale (Sibiu)

Vale (Sibiu)
Parerea turistilor:

Total comentarii: 11

Casa din Vale este o casă de vacanță organizată pentru a oferi confort și intimitate unui grup, familie sau prieteni.

Corp principal: Cinci camere de două persoane cu pat matrimonial  (cam.1-4 la etaj și cam.5 la parter) toate cu baie-duș, diferite ca forme și dimensiuni, bucătărie, wc serviciu, living, dining, terasa pentru servirea mesei.

Corp secundar: Bungalow cu living, dormitor, baie,  terasă mare cu loc de luat masa și bucătărie de vară, notat cam.6,  în aceeași curte, cu acces la toate facilitățile exterioare.

Total capacitate 12 adulți plus 4 paturi suplimentare (două în antecamera camerei 1 și două în livingul din bungalow) pentru familiile cu doi copii.

Această strucură asigură confort și acces la toate facilitățile necesare pentru cele mai diferite forme ale grupului de oaspeți, de la două la duoăsprezece persoane și chiar încă 4 copii cu pat individual.

Bungalow-ul se poate ocupa individual.

Pentru informații, rog SMS sau WhatsApp.

PISCINA EXTERIOARĂ ÎNCĂLZITĂ zi și noapte la 30 grade în perioada 1mai-30sept.

Pachet sejur de grup pentru vacanta de vara, 6 nopți, intrare sâmbăta, ieșire vineri.

 

 

Tipologie:
Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie:
Munte
Cazare:
Apartament, Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
Numai cazare
Locuri:
12
Perioada de inchidere:
deschis tot timpul
Servicii:
Piscina
Internet
Aer conditionat
Gratar in curte
Terasa sau foisor

Adresa:
str.Bisericii 176 - 557236 Vale, Sibiu

CASA DIN VALE - o casă de vacanță la cheie pentru grupuri de maxim 12 adulți.

În perioada de sezon estival 2021 prima zi de cazare va fi sâmbăta, sejur de 6 nopți (minim 4) și pentru grupuri de minim 6 persoane. Prețul afișat pe acest site este pentru o persoană, pe noapte și care face parte dintr-un grup de 10 persoane care ocupă pachetul integral de 6 nopți. 
Piscina exterioară este încălzită 24/24.

În restul anului, pentru a veni în întâmpinarea grupurilor care nu vor ocupa toată capacitatea de cazare, Preţul Total pe noapte al vilei cuprinde o sumă comună la care se adaugă un preţ pentru fiecare membru al grupului. Oferta de preţ se obţine la cerere (mail, sms, whatsapp sau telefon). Prețul afișat pe acest site este informativ, pentru o persoană pe noapte, și este calculat pentru ocuparea casei de către 10 adulţi. Sărbătorile legale sau religioase vin cu oferte de sejur şi preţuri pe zi majorate.

Cam. 1 -dormitor pentru două persoane, cu pat matrimonial larg, clima, baie cu duș și ieșire la balcon plus o antecameră cu două paturi de rezervă. 
Cam. 2 -dormitor mic pentru două persoane, cu pat matrimonial, clima, baie cu duș și ieșire la balcon.
Cam. 3 -dormitor pentru două persoane, cu pat matrimonial clima și baie cu duș.
Cam. 4 -dormitor mare pentru două pesoane, cu pat matrimonial larg, clima și baie cu duș.
Cam. 5 -dormitor pentru două persoane, cu pat matrimonial; este situată la parter iar intrarea se face din prispa casei tărăneşti sau din bucătărie, printr-o antecameră cu baie.

Dotare spaţii comune: 2 Frigidere, Vitrina frigorifică pt. băuturi, Mașina cuburi de gheață, Mașină de spălat vase, Plită gaz și Cuptor electric, Ustensile de gătit și Vase pentru servirea mesei, Filtru de cafea şi Expresor de cafea cu pastile, grătar exterior, mobilier de terasă pentru servirea mesei şi şezlonguri la piscină, wc.serviciu la parter.

Bungalow - corp secundar (cam.6), special creat pentru familii cu 2 sau chiar 4 copii, situat în aceeași curte și organizat astfel: dormitor matrimonial, living mare cu bar caffee și loc de luat masa, frigider,  baie cu duş,  două canapele pat mari, extensibile, și o terasă acoperită cu bucătărie de vară şi loc de luat masa.

 

Intra in LaPensiuni.ro
Ai uitat parola?
Turist? Inscrie-te!
Creaza-ti un cont pentru a avea acces la toate functionalitatile!

Sau inscrie-te folosind email-ul tau

Username deja folosit!
Bine ai venit in LaPensiuni.ro

Click pe linkul din email-ul trimis de catre noi pentru a completa inscrierea

OK